Vita-C szelénnel C-90

Csipkebogyóval és szelénnel
A C-vitamin „vízoldékony” energiaforrás, melyet a szervezet sem előállítani sem raktározni nem képes. A csipkebogyó és a szelén együttes bevitelével, a flavonoidoknak köszönhetően, könnyebb a felszívódás.

Vita-C szelénnel C-90

Vásárolja meg most Vita-C szelénnel C-90 termékünket!

7 000 Ft
Darabszám:
- +
Elérhetőség: Folyamatosan készleten

Csipkebogyóval és szelénnel

A C-vitamin a legismertebb, sokoldalú vitamin, hatása az egész szervezetre kiterjed! A C-vitamin vízoldékony „egészség forrás”, se előállítani, se raktározni, a szervezet nem képes!

TUDTA?
A C- vitamin számos friss gyümölcsben, zöldségben található, de leghatékonyabb természetes forrása a vadrózsa termése!

  • Természetes forrásból az aszkorbinsav (C-vitamin) kivonatolására azért van szükség, mert koncentrált formában, azonosított minőségben, pontos mennyiségben így adagolható. Csipkebogyó, és króm együttes bevitelével, flavonoidoknak köszönhetően, hatékonyabb a felszívódás.
  • A C-vitamin szükséglet az életkor, életmód, táplálkozási szokásoktól függően változó. Gyógyszerek rendszeres szedése is okozhat C-vitamin hiányt. (vízhajtók, hashajtók, fogamzásgátlók, koleszterincsökkentők). Élvezeti szerek tartós fogyasztása is okozhat hiányállapotot (alkohol, nikotin, koffein, tein, teobromin).
  • A C-vitamin szükséglet emelkedik nagyobb megterhelés esetén (fizikai, szellemi munka, sport). Környezeti ártalmak, nehézfém terheltség, gátolja a vitaminok felszívódását.

Miben nyújthat segítséget?

  • Vízben oldódó antioxidánsként, a C-vitamin védi a sejteket, a szabad gyökök károsító hatásával szemben, aktiválja az enzimeket, és a sejtlégzést.
  • A C-vitamin erősíti az immunrendszert, véd a stressz káros hatásaitól, segíti a vas, folsav és B12-vitamin felszívódását.
  • Meggyorsítja a sérülések gyógyulását, segíti a szövetek újjáépítését, részt vesz a csontok, kollagén rostok (porcszövet, izületek, ínszalagok, íny) regenerálásában.
  • Erősíti a hajszálerek falát, véd a szívbetegségek és látásrontó szűkre hályog ellen.
  • A szelén erősíti az antioxidáns hatást, segíti a sejtek védelmét, szükséges a pajzsmirigy hormonok termeléséhez. Általánosan javallt a szürke hályog és sárgafolt elfajulás elleni védelemre, vírusos fertőzések ellen (pikkelysömör, szájherpesz). Némely idült betegség, reumás izületi gyulladás tüneteinek enyhítésére.

A vitaminok az élethez szükséges szerves vegyületek, javítják az élet minőséget!
Forrás:Szakmai felügyeleti szervek forrásmunkái, számos belföldi és külföldi publikáció 2008 jan. 25

 

OÉTI NOT Sz: 6511/2010.


Vita-C szelénnel C-90