Omega-3 + Homoktövisolaj C-90

Homoktövis olaj
A telítetlen zsírsavak közvetlenül hatnak a zsírokra és a koleszterin anyagcserére, ezáltal hatékonyan védve a szív és érrendszer működését.

Omega-3 + Homoktövisolaj C-90

Vásárolja meg most Omega-3 + Homoktövisolaj C-90 termékünket!

7 950 Ft
Darabszám:
- +
Elérhetőség: Folyamatosan készleten

HOMOKTÖVIS-OLAJ

TUDTA?

A grönlandi eszkimók magas zsírtartalmú, de Omega-3 zsírsavat tartalmazó étrendje mellett, minimális a szív és érrendszeri megbetegedések száma. Az omega-3, antioxidáns hatású, többszörösen telítetlen zsírsavak (EPA-DHA)- forrása (lenmagolaj, halolaj, mandula olaj,) Hatékonyan védik a szív és érrendszer egészségét. Az antioxidánsok a szervezet védelmét és méregtelenítését szolgálják a szabadgyökök közömbösítése révén.

  • A homoktövis olaj (Oleum hippohaë fructus) vitaminokban, ásványi anyagokban gazdag, karotinoid és flavonoid tartalma erősíti az immunrendszert, gátolja a szövődmények kialakulását.
  • A lenmagolaj (Oleum linae seminis) és halolaj (Oleum piscium variosum) természetes tápanyag összetétele omega-3 és omega-6, a zsírsav aránya a jótékony omega-3 javára tolódik el. Tartalmaz még enzimeket, vitaminokat, ásványi anyagokat, esszenciális amino savakat.
  • A mandula olaj (Oleum amygdalae seminis) tartalmaz egy olyan vitamint, mely más élelmiszerekben nem fordul elő.

A termékben lévő növényi és állati eredetű olajok, könnyen felszívódó kolloid szuszpenziós állaga biztosítja a komplex hatást.

Forrás. DR Ladocsi Teréz docens szakbiológus, DR Vásárhelyi Barna laboratóriumi szakorvos.

 

OÉTI NOT Sz: 6993/2010.


Omega-3 + Homoktövisolaj C-90

TERMÉKTAPASZTALATOK, ÉRTÉKELÉSEK

2017. márc. 10. 08:34 A.P.
Idén férjem súlyos szövődményes tüdőgyulladáson esett át. Kezelőorvosa otthoni terápiaként - többek között - véralvadás gátló tabletta (Syncumar) szedését javasolta. A gyógyszer hatékonyságának ellenőrzésére hetente, később kéthetente, vérvizsgálatot írtak elő. Mivel a tabletta hatását nagymértékben befolyásolja a bevitt táplálék K-vitamin tartalma, nagyon kellett vigyáznunk a megfelelő típusú és mennyiségű zöldségek, gyümölcsök kiválasztására, illetve fogyasztására. Ennek ellenére a vérvizsgálatok nem mutattak kedvező eredményt: a véralvadás mértéke erőteljesen ingadozott (azaz túl sűrű, illetve túl híg lett a vére). Ezért a szedendő tabletta mennyiségét hol csökkenteni, hol növelni kellett, amely túl azon, hogy a szervezetre sem gyakorolt jótékony hatást, életviteli gondokat is okozott. A Biogroup termékei között felfedeztük az OMEGA-3 kapszulát, amely a szervezet számos létfontosságú folyamatára (vérnyomás, véralvadás szabályozása stb.) kedvezően hat. Ezt kiegészítő terápiaként két hónapja szedi férjem. A kapszula összetétele, állaga biztosítja a könnyű és gyors felszívódást, és a laboratóriumi vizsgálatok is folyamatosan kedvező eredményt mutatnak. Mindketten nagyon örülünk a termék jótékony hatására bekövetkezett javulásnak.