Q10 C-90

Az energiaforrás
A szervezet számára nélkülözhetetlen biológiai energiaforrás, mely megfiatalíthatja a szervezetet, acélosíthatja az izmokat és igen jó hatással lehet az agyműködésre is.

Q10 C-90

Vásárolja meg most Q10 C-90 termékünket!

7 950 Ft
Darabszám:
- +
Elérhetőség: Folyamatosan készleten

Az energia forrás

TUDTA? Japán, svéd, olasz, kanadai és más országokban praktizáló orvosok, Koenzim Q-10 használatát előírják szívbetegeiknek. A Q-10 biológiai energia forrás, a koenzimen kívül a szervezet számára nélkülözhetetlen, csak táplálékkal felvehető egészségvédő anyagokat tartalmaz.

  • A Koenzim Q-10 szintje a szervezetben az évek folyamán, és bizonyos betegségek hatására csökken, ezért harminc éves kortól rendszeres szedését javasolják, és minden esetben ha idült fáradékonyság, allergiás tünet együttes, szívpanaszok jelentkeznek, vagy támogatni szükséges az immunrendszert.
  • Megelőzésként a Koenzim Q-10-nek és a komplexben szuszpenzált hatóanyagoknak egészségvédő szerepet tulajdonítanak, a szívinfarktus és egyéb szabad gyökökkel összefüggő betegségek megelőzésében.
  • A Q-10 megfiatalítja a szervezetet, acélosítja az izmokat, és igen jó hatással van az agyműködésre is. A Q-10 koenzim vitaminhoz hasonló anyag. Emlékeztet az E-vitaminra, ám még annál is erőteljesebb antioxidáns hatású. Egyfajta katalizátornak tekinthető, amely felgyorsít, vagy más irányba terel bizonyos biokémiai folyamatokat. Biológiai szempontból a Q-10 mint az energiatermelés szabályozója érdemel figyelmet. A Q-10 koenzim indítja be és tartja működésben a mitokondriumokat, vagyis a sejtek parányi "erőműveit", ahol a táplálékból a testünkben előállított magas energiatartalmú "fűtőanyag", az adenozintrifoszfát (ATP) molekula keletkezik.
  • Ahogy öregszünk, a meredek egyre meredekebb, a szív és a tüdő egyre nehezebben dacol a gravitációs terheléssel. Testünk úgy 30 éves korunkig saját maga megtermeli a számára zavartalan működéshez szükséges mennyiséget. Ha a Q-10 mennyisége akár csak 25%-al csökken, máris megbetegszünk.

Miben nyújthat segítséget?

  • A Koenzim Q-10 és az összetevők egymás hatását felerősítve növelik a szervezet energia szintjét. A szívizomzat energia ellátásával javítja a vérkeringést. Dinamikus ritmussal életenergiával tölti fel az egész szervezetet, a Q10 fogyasztásával a biorezonancia, manuál és mágnesterápia hatásfoka növelhető.
  • A Koenzim Q-10 az E - vitamin és a β - karotin, telítetlen zsírsavak lassítják az öregedési folyamatokat. A kolloid szuszpenziós állag, biztosítja a tápanyagok felszívódását.
  • Az antioxidáns hatású koenzim Q-10, valamint a növényi kivonatok védik, erősítik az immunrendszert, általános roboráló hatású. A termék Eur. tisztaságú Koenzim Q-10 és E vitamin, valamint természetes karotinoid komplex kombinációjával készült.

Q10 C-90

TERMÉKTAPASZTALATOK, ÉRTÉKELÉSEK

2017. márc. 10. 08:33 Rimai Ferenc (69)
Az építőiparban dolgoztam sok éven keresztül és amolyan munkahelyi ártalomként malter ment a szemembe. Évekig jártam a szemészetre, ahol a szemüveg mellett minden alkalommal egy másik szemcseppet vagy kenőcsöt kaptam. Az egyik ismerősöm ajánlotta a BioGroup termékeit és 3 adag kék áfonya kapszula valamint a Q10 kombinációjával sikerült elérnem, hogy a szemüvegemet gyengébbre kellett cserélnem valamint az orvos által felírt kenőcsöt és szemcseppet is elhagytam, mely ráadásul költségesebb volt, mint ez a megoldás. Köszönöm.
2017. márc. 10. 08:31 Sz.G. Budapest
Cukorbeteg vagyok. Marika tanácsára elkezdtem szedni a Kaporolajat, ekkor13,8 volt a cukrom. Kb 2 hétig szedtem, mikor észrevettem, hogy csökkent. További rendszeres mellett a vércukorszintem 6,5-7,5 közé csökkent. Nem foglalkozom a diétával, mindent megeszem. A kaporolaj mellett még szedem a Q10-et és az Omega3-at. Tökéletesen érzem magam. Szilveszterkor vétkeztem (alkohol), de a vércukorszintem így sem ment fel. Mindent köszönök szépen Marikának és a kaporolajnak.
2017. márc. 10. 08:31 Ludányi Jánosné 75 éves (Pásztó)
Csodát tett velem az ENERGY QUEEN Q10. Szívizom, ízületi, kötőszövet gyulladás gyanújával 8 hónapig 40 fokos lázzal kezeltek. 1961-ben a súlyos betegségből vészes vérszegénység alakult ki. A rosszulléteimet a napi 2x1 ENERGY QUEEN Q 10 szedése elmulasztotta. Ez évben állapotomat teljesen helyrehozta. 50 éve szedtem szív gyógyszereket 8 félét, 6 félét elhagyhattam. Mára már csak a vérnyomás csökkentőt kell szednem.