Circo Balans Elixír 200 ml

A fekete áfonya erejével!
A keringés és az egyensúly elixírje, mely a vegetatív idegrendszer fiziológiai funkcióját támogatja.

Circo Balans Elixír 200 ml

Vásárolja meg most Circo Balans Elixír 200 ml termékünket!

7 590 Ft
Darabszám:
- +
Elérhetőség: Folyamatosan készleten

A fekete áfonya erejével!

 

TUDTA? A fekete áfonya bogyó kivonatában, a többi gyümölcsben található antocianin tartalom 100-250 szerese található. A nevére utalóan, a keringés és az egyensúly elixírje, a vegetatív idegrendszeren keresztül fejti ki hatását. A vegetatív idegrendszer a testműködéseket összehangoló, összetett kommunikációs rendszert irányítja. 

  • Az idegrendszernek ez a része akaratunktól függetlenül működik. A kapcsolattartásban használt kémiai anyagokat átvivő anyagoknak (transmittereknek nevezzük) az egyes szervek által termelt és más szervekhez a vérkeringés révén eljutó átvivő anyagok a hormonok.

  • Az idegrendszer egyes részei közötti információ-átvivő anyagok által, a szervezet egyensúlyt tart fenn, amit homeosztázisnak ismerünk. A szervrendszerek együttműködésére jó példa a szív- érrendszer (kardiovaszkuláris) rendszer mely a szív és a vérerek együttműködéséből áll, és nem független az egész szervezet működésétöl. (pl. nagyobb izommunka kifejtéséhez, stressz állapothoz, emésztéshez) fokozott véráramlás szükséges. Az idegek impulzusokat küldenek az agyba, és jelzik a megnövekedett terhelést.

  • Az összes polifenol és ennek antocianin aránya szerepét az egészség megőrzésben számos tudományos kísérlet eredménye igazolja. Visszaadják az érfal rugalmasságát, védik az erek belső falát.

Miben nyújthat segítséget?

- A gyógynövény extraktum azokat a gyógynövényeket tartalmazza melyek a vérnyomás karbantartását segítik. A C-vitamin és a galagonya tágítja az ereket és a pulzus számot is csökkenti. A nyugtató hatású citromfű általános keringés javító, az ideges eredetű magas vérnyomás kezelésében hatásos. A méz egyszerű cukor tartalma segíti a hatóanyagok felszívódását.

- Számos, szem rendellenességre (szürke hályogra, sárga folt degenerációra) a szem fényhez való alkalmazkodásának segítésére (TV, számítógép stb.)

az antocianin javítja a hajszál erekben és általában az erekben a vérkeringést, visszér és aranyér kezelésére is alkalmazzák.

- A készítmény tartósítószert nem tartalmaz, fogyasztása korhatár nélküli más gyógyszerekkel összeegyeztethető. Javasoljuk kúraszerű fogyasztását, egészségi állapottól és igénybevételtől függően, egy üveg egy kúrához elegendő.

A rendszeres antioxidáns bevitel lassítja a sejtek öregedési folyamatait. A fekete áfonya gyógyhatását a mirtillinnek köszönheti, amely egyben kitűnő antioxidáns. Ennek a hatóanyagnak révén a szabad gyökök által károsodott sejtek regenerálódnak. A fekete áfonya az ideghártya betegségek gyógyításában is fontos szerepet játszik, így a vegetatív idegrendszer működésére is hat.

 

OÉTI NOT Sz: 14589/2014.


Circo Balans Elixír 200 ml

TERMÉKTAPASZTALATOK, ÉRTÉKELÉSEK

2017. márc. 10. 08:26 K.L.né, Budapest
A Circo Balans gyümölcskoncentrátumot minden reggel éhgyomorra ittam. 1 mokkáskanálnyit tettem 1 pohár vízbe. Középső és mutató ujjaimról régebben leesett a köröm, és sima lett, most ismét kidomborodott. A közérzetem is sokat javult. Amikor elfogyott az 1 üveg Circo Balans, a Life Harmony nevű gyümölcskoncentrátumot kezdtem inni. Ezt este lefekvés előtt ittam, 1 mokkáskanálnyit tettem 1/2 pohár vízbe. Hatására sokat javult az étvágyam, és a koncentrációképességem: egyszerre csak 1 munkába kezdek, és nagyon figyelek, hogy be is fejezzem.
2017. márc. 10. 08:25 B.K.
58 éves férjem, sajnos évek óta bélgyulladással küzd, melynek következtében gyakori a székrekedés vagy épp ellenkezőleg a hasmenés. Egyik ismerősöm ajánlotta a CIRCO BALANS ELIXÍRT, melynek szedése következtében 3-4 nap alatt megszűnik a puffadás és a feszülés. Azóta 2 havonta kúraszerűen beszedi az adagját, minden nap reggel éhgyomorra és megszűnnek a panaszai. Nagyon meg vagyunk elégedve a termékkel, köszönjük!
2017. márc. 10. 08:25 Kiss Lászlóné
A CIRCO BALANS-ot minden reggel éhgyomorra 1 mokkáskanállal és fél pohár vízzel ittam. A mutató és középső ujjamon a sima leesett körmöm ismét kidomborodott, a közérzetem is javult. A Circo Balans után a LIFE HARMONY-t kezdtem inni. Ezt lefekvés előtt esténként 1-2 mokkáskanállal és fél pohár vízzel szedtem be. A sok epekövem miatt a keserűsó kúrát a 8 dl vízzel megcsináltam. Utána könnyebbséget éreztem. A fenti szirup fogyasztása az étvágyamat javította, a koncentrálásomat javította. Már egyszerre csak egy munkába kezdek, és jobban odafigyelek, hogy be is fejezzem.