Cardiovin+ C-90

A galagonya az öreg szív ideális tápszere!
A galagonya és a szőlőmagolaj hatóanyagai hozzájárulhatnak a vérkeringés és a vérnyomás normál állapotának fenntartásához, támogathatják a szív egészséges működését.

Cardiovin+ C-90

Vásárolja meg most Cardiovin+ C-90 termékünket!

8 450 Ft
Darabszám:
- +
Elérhetőség: Folyamatosan készleten

A galagonya az öreg szív ideális tápszere!

TUDTA?
Minden mező és rét, minden hegy és domb egy-egy patikát rejt! (Paracelsus)
A szívbetegség, magas vérnyomás, viszonylag ritka, a sok telítetlen zsírsavat tartalmazó olajat fogyasztó országokban. Az antioxidánsok és fitovegyületek hatékonyan védik a szív és érrendszer egészségét.

  • A szív szervezetünk motorja, funkcióját az izomrostok összehúzódásának, és elernyedésének ritmikus változása biztosítja, ezt az izomsejtekben keletkező elektromos ingerület hozza létre. (Szívelégtelenség, szívritmuszavar).
  • A vérkeringés zárt rendszert képez, mely az egész szervezetre kiterjedő érhálózatból áll. Ez biztosítja az életfunkciók fenntartásához szükséges feltételeket. A vérkeringés szabályozza a víz és sóháztartást, szállítja a hormonokat, enzimeket és a szervezet saját hírvivő anyagait.
  • A vér áramlási sebessége, a vér összetételétől, a vérerek áteresztő képességétől, és a vérnyomástól függ. (Szívinfarktus, koszorúér, vénák betegségei).
  • A szív és az erek funkcionális egységet képeznek. Ha ennek bármely pontján zavar lép fel az, az egész rendszerre kihat. Természetesen javasolt minden olyan tisztítókúra, amely segíti a felesleges zsír és koleszterin kiürülését, a rizikófaktorok csökkentését.
  • A páfrányfenyő jó hatású a keringésre és a központi idegrendszerre. Fokozza a hajszálerek áteresztő képességét, javítja a szem, a fül, és az agy vérellátását, a koncentrációt és a szellemi képesség működését.
  • A feketeribizli levél C-vitamint, rutint, csersavat tartalmaz. Segíti az erek rugalmasságának fenntartását.
  • A termékben lévő növényi kivonatok hatása, a szív és keringés funkciójának fenntartását segítheti több ponton, de nem helyettesíti a kontroll vizsgálatokat és szükség szerint az azonnali orvosi beavatkozást.

Forrás: Dr. Jörg Grünwald: A növényi alapú gyógyítás újra felfedezése 2008

 

OÉTI NOT Sz: 6513/2010.


Cardiovin+ C-90