Cardiovin+ C-90

A galagonya az öreg szív ideális tápszere!
A szív és keringés több pontjára ható multifunkciós készítmény galagonyával, mely az öregedő szív ideális tápszere!

Cardiovin+ C-90

Vásárolja meg most Cardiovin+ C-90 termékünket!

8 450 Ft
Darabszám:
- +
Elérhetőség: Folyamatosan készleten

A galagonya az öreg szív ideális tápszere!

TUDTA?
Minden mező és rét, minden hegy és domb egy-egy patikát rejt! (Paracelsus)
A szívbetegség, magas vérnyomás, viszonylag ritka, a sok telítetlen zsírsavat tartalmazó olajat fogyasztó országokban. Az antioxidánsok és fitovegyületek hatékonyan védik a szív és érrendszer egészségét.

  • A szív szervezetünk motorja, funkcióját az izomrostok összehúzódásának, és elernyedésének ritmikus változása biztosítja, ezt az izomsejtekben keletkező elektromos ingerület hozza létre. (Szívelégtelenség, szívritmuszavar).
  • A vérkeringés zárt rendszert képez, mely az egész szervezetre kiterjedő érhálózatból áll. Ez biztosítja az életfunkciók fenntartásához szükséges feltételeket. A vérkeringés szabályozza a víz és sóháztartást, szállítja a hormonokat, enzimeket és a szervezet saját hírvivő anyagait.
  • A vér áramlási sebessége, a vér összetételétől, a vérerek áteresztő képességétől, és a vérnyomástól függ. (Szívinfarktus, koszorúér, vénák betegségei).
  • A szív és az erek funkcionális egységet képeznek. Ha ennek bármely pontján zavar lép fel az, az egész rendszerre kihat. Természetesen javasolt minden olyan tisztítókúra, amely segíti a felesleges zsír és koleszterin kiürülését, a rizikófaktorok csökkentését.

Miben nyújthat segítséget?

  • A CARDIOVIN+ a szív és keringés több pontjára ható multifunkciós készítmény, mely kiegészíti az egyoldalú táplálkozást, és a vegetáriánus étrendet!
  • A szőlőmagolajban lévő telítetlen omega-3 zsírsav, kulcsszerepet játszik a szervezet számos életfolyamatában, kezdve a vérnyomás és véralvadás szabályozásától, a koncentráció ésimmunrendszer erősítéséig. Javítják a szívben az ingerület átvitelt, csökkentik a vérzsír (triglicerid) szintjét, védenek a szívritmuszavar és érelmeszesedés ellen.
  • A galagonya valóban többfunkciós, univerzális szívtápszer, és ebben a tekintetben egyedülálló. (Tartalmaz: flavonoid-glikozidot, kardiotonikus aminokat). A galagonya készítmények a vérnyomás, szervi és funkcionális szívbetegségek széles skálája esetén alkalmazhatók, mellékhatások nélkül. A hatás lassan alakul ki, de tartósan fennmarad.
  • A páfrányfenyő jó hatású a keringésre és a központi idegrendszerre. Fokozza a hajszálerek áteresztő képességét, javítja a szem, a fül, és az agy vérellátását, a koncentrációt és a szellemi képesség működését.
  • A feketeribizli levél C-vitamint, rutint, csersavat tartalmaz. Segíti az erek rugalmasságának fenntartását.
  • A termék hatása, a szív és keringés funkciójának fenntartását segíti több ponton, de nem helyettesíti a kontroll vizsgálatokat és szükség szerint az azonnali orvosi beavatkozást.

Forrás: Dr. Jörg Grünwald: A növényi alapú gyógyítás újra felfedezése 2008

 

OÉTI NOT Sz: 6513/2010.


Cardiovin+ C-90