Atlantisz-A 500ml

Kolloid ásványi oldat – az aranykor titka
A Makro és mikroelemek az élet nélkülözhetetlen elemei, melyeknek hiánya megnehezítheti a vitaminok felszívódását.

Atlantisz-A 500ml

Vásárolja meg most Atlantisz-A 500ml termékünket!

8 940 Ft
Darabszám:
- +
Elérhetőség: Folyamatosan készleten

Az aranykor titka

TUDTA? A kolloid ásványi oldat forrásanyaga, több mint 100 millió éves fosszilia őrlemény kivonata, melyet a volt AZTÉK birodalom területén, a Mexikói öbölben, az Atlanti óceán partjánál bányászták. Kolloid ásványok a több millió éves növényi sejtekben, szervetlen ásványi sókból, beépült szerves vegyületek. A termék egy speciális technológia segítségével nyeri el kolloid szerkezeti formáját.

  • Mindenek előtt, a kolloid ásványok részecskéinek a mérete a lényeges. A természet tette lehetővé a kolloid ásványok jobb felszívódási képességét, könnyebb átjutását a sejthártyán, oldatba a felszívódás 98%-os.
  • A kolloid ásványok természetes szerves kötésűek, már a növényi sejtekben szerves savakkal kapcsolódnak össze.
  • Végül a kolloid ásványok részecskéi negatív töltésűek, tehát szervezetünk pozitív töltésű sejtjeivel vonzzák egymást.
  • Táplálkozás élettani hatások szerint az ásványi anyagok ugyanolyan létfontosságúak , mint a vitaminok. Ha a megfelelő ásványi anyagok nincsenek jelen, a vitaminok sem képesek működni.
  • A makroelmekből naponta grammnyi mennyiséget kell a szervezetbe vinni, amikroelemekből napi szükségletünk néhány milligrammnyi, vagy ennél is kevesebb. Ilyen csekély mennyiségben is gátolni, vagy serkenteni képesek az élettani folyamatokat.
  • A makro és mikroelemek számos összetett kémiai reakcióban együttesen vesznek részt, és erősítik egymás hatását.

Az elemek és ásványok a szervezetben összekapcsolódnak, szorosan egymásra hatnak, ezért nem csak az a fontos, hogy megfelelő mennyiségben, hanem egymáshoz képest is megfelelő arányban álljon a szervezet rendelkezésére.

 

OÉTI NOT.Sz: 36726/2008.

Atlantisz-A 500ml