Atlantisz-A 200ml

Kolloid ásványi oldat – az aranykor titka
A Makro és mikroelemek pótlására készült ásványok az élet nélkülözhetetlen elemei, melyeknek hiánya megnehezítheti a vitaminok felszívódását.

Atlantisz-A 200ml

Vásárolja meg most Atlantisz-A 200ml termékünket!

4 250 Ft
Darabszám:
- +
Elérhetőség: Folyamatosan készleten

Az aranykor titka

TUDTA? A kolloid ásványi oldat forrásanyaga, több mint 100 millió éves fosszilia őrlemény kivonata, melyet a volt AZTÉK birodalom területén, a Mexikói öbölben, az Atlanti óceán partjánál bányászták. Kolloid ásványok a több millió éves növényi sejtekben, szervetlen ásványi sókból, beépült szerves vegyületek. A termék egy speciális technológia segítségével nyeri el kolloid szerkezeti formáját.

 • Mindenek előtt, a kolloid ásványok részecskéinek a mérete a lényeges. A természet tette lehetővé a kolloid ásványok jobb felszívódási képességét, könnyebb átjutását a sejthártyán, oldatba a felszívódás 98%-os.
 • A kolloid ásványok természetes szerves kötésűek, már a növényi sejtekben szerves savakkal kapcsolódnak össze.
 • Végül a kolloid ásványok részecskéi negatív töltésűek, tehát szervezetünk pozitív töltésű sejtjeivel vonzzák egymást.
 • Táplálkozás élettani hatások szerint az ásványi anyagok ugyanolyan létfontosságúak , mint a vitaminok. Ha a megfelelő ásványi anyagok nincsenek jelen, a vitaminok sem képesek működni.
 • A makroelmekből naponta grammnyi mennyiséget kell a szervezetbe vinni, amikroelemekből napi szükségletünk néhány milligrammnyi, vagy ennél is kevesebb. Ilyen csekély mennyiségben is gátolni, vagy serkenteni képesek az élettani folyamatokat.
 • A makro és mikroelemek számos összetett kémiai reakcióban együttesen vesznek részt, és erősítik egymás hatását.

Miben nyújthatnak segítséget ?

 • Az ásványi anyagok életfunkcióinkat szabályozzák.
 • Testünk felépítésében vesznek részt.
 • Az anyagcserét szabályozzák.
 • Különböző enzimek és hormonok részei.
 • A sejtekben az egyenletes ozmotikus nyomást segítik elő.
 • A puffer rendszerek fenntartásával a savi vagy lúgos irányba eltolódást gátolják.
 • Szerepet játszanak a kolloidok oldatba tartásában.
 • Szállítják a szövetekhez az oxigént.
 • Lekötésekkel méregtelenítenek.
 • Lehetővé teszik az ingerekre adott válasz reakciót.
 • Gondoskodnak a sejtek és a szövetek nyugalmi állapotáról.

Az elemek és ásványok a szervezetben összekapcsolódnak, szorosan egymásra hatnak, ezért nem csak az a fontos, hogy megfelelő mennyiségben, hanem egymáshoz képest is megfelelő arányban álljon a szervezet rendelkezésére.

 

OÉTI NOT.Sz: 36726/2008.

 


Atlantisz-A 200ml

TERMÉKTAPASZTALATOK, ÉRTÉKELÉSEK

2017. márc. 10. 08:24 P.M.-né, Siklós
Szeretném Önökkel megosztani az Atlantisz-A val kapcsolatos kedvező tapasztalataimat. 60 évesek vagyunk, férjem szívbeteg, nekem csontritkulásom van. Betegségünk szinten tartására és az immunrendszerünk erősítésére isszuk az Atlantisz-A-. Nagyon kedvezőek a tapasztalataink.
Keresztlányunk, aki 30 éves egyetemi tanár, sclerosis multiplex kezelésére kap infúziókat és gyógyszereket. Régebben hullott a haja, és pattanásos lett a bőre a kezelésektől. Mióta issza a Atlantisz-A, azóta ez teljesen megszűnt.
2017. márc. 10. 08:24 Sall Margit
2004-ben édesapám (82 éves) súlyos vérszegénységben szenvedett, a vérképe is rossz értékeket mutatott. 2004. 02. 19.-i leletén szereplő adatok:
Süllyedés: 90 mm/óra, Vas: 5,4
Kórházba került, kivizsgálása alatt nem találtak komolyabb bajt, „csak" a köszvény nevű betegséget. A kezelést követő adatai az alábbiak voltak:
Süllyedés: 69 mm/óra, Vas: 6,5
Ekkor kezdte el a Atlantisz-A ásványt inni és egy üveg elfogyasztása után a következőképpen néztek ki a számok:
Süllyedés: 35mm/óra, Vas: 13,45
A második üveg elfogyasztása után már hihetetlen eredmények mutatkoztak:
Süllyedés: 18mm/óra, Vas: 13,68
A teljes vérkép értékei szinte tökéletesek lettek. Időközben édesapám visszanyerte erejét, remek formában van és azóta is fogyasztja az ásványt.
2017. márc. 10. 08:23 Adorján Julianna
Ígértem, hogy írok egy pár sort a Biogroup termékekkel kapcsolatos tapasztalataimról. Édesanyámnak, aki 74 éves, több mint 10 éve bélműködési panaszai voltak. Marokszámra szedne a különböző hashajtókat. Azt hiszem végigpróbálta a gyógyszertárakban található összes terméket. Ami igazán segített az a Biogroup Atlantisz-A terméke volt. A vízkúra és az Atlantisz-ban lévő ásványi anyagok rendben tartják édesanyám bélműködését. Ami szintén csodát művelt édesanyámmal az a Q10 plussz C-90 termék. Az idegösszeomlás határán volt és két hét után látványosan megerősödött, visszajött a jókedve, éterereje. Jó szívvel tudom ajánlani mindenkinek, aki hasonló problémákkal küzd. Köszönöm a segítséget.
2017. márc. 10. 08:23 Kiss Istvánné
Az Atlantisz-A egy csodálatos termék. Nekem gyomorsav problémáimat rendezte. Lábamban izomgörcs előfordult, most már nincs, frissebb vagyok, körmeim nem töredeznek, hajam nem hullik. Családomban hasonló javulások vannak. Férjem körme nem repedezik. Baráti körömben frissebbek testileg, szellemileg. Egy jó barátomnak a cukrát hozta helyre.
2017. márc. 10. 08:23 Anonim
K.J. 72 éves férfi. Agydaganata van. Műtét nem történt. Rendkívül elesett állapotban küldték haza a győri kórházból. Csak 1 sugárkezelést kapott. Roborálás céljából küldték haza, hogy felerősödése után folytatják a sugárkezelést. X.1.-től fogyasztja az Atlantisz-A terméket. Fokozatosan tért vissza az étvágya, ma jól eszik. Kezdetben csak feküdt, közönyös volt. Ma már segítséggel sétál a lakásban, többet üldögél is mindennap. Hangulata sokat javult, érdeklődő családjával és környezetével kapcsolatban. Tatabánya
2017. márc. 10. 08:22 Deák Dezsőné
Május óta fogyasztom az Atlantisz-A -t. Gyomor, ill. ízületi panaszaim nem szűntek meg, viszont a vérnyomásom rendeződött, a keringésem tökéletessé vált, és nagyon jól érzem magam. Alvási problémáim is megszűntek. Nagyon jól végigalszom az éjszakát, és reggel pihentem ébredek. A látásom is sokat javult: szemüveg nélkül írok-olvasok. Megszűnt a fáradékonyságom és javult a koncentráló képességem. Köszönöm barátaimnak, hogy ezt a kitűnő étrend kiegészítőt megismerhettem.
2017. febr. 8. 22:54 Simonné Jutka (Heves)
Két hónappal ezelőtt a vérnyomásom hirtelen felment (210/120). Volt otthon olyan vérnyomás csökkentő, amely szedése esetén tiltotta az autó vezetést. Mégis egy hétvégén, 4 napon át bevettem a gyógyszert és evvel párhuzamosan a C-vitamint is. A C-vitaminról olvastam ugyanis, hogy szívproblémák és a vérkeringési panaszok esetén, azokat pozitívan befolyásolja. Az ötödik napon már csak a C-vitamint fogyasztottam, amelyből napi 3x2 szemet (1000 mg) vettem be. A Voll-féle állapotméréssel megállapították, hogy egy doboz beszedése után már csak napi 2x2 szemet kell szednem. Teljesen elhagytam a vérnyomás csökkentő szedését és úgy tűnik a C-vitamin hatására stabilizálódott a vérnyomásom.