Ahhoz, hogy 30 mg riboflavinhoz jusson, naponta körülbelül 14 liter tejet kellene innia. Ez a mennyiség azonban könnyebben fedezhető funkcionális élelmiszerrel, mely egyben probiotikum is. A kiváló eredményeket elért termék fejlesztőjével, Miszlayné Dr. Szilágyi Zsuzsannával, a biológiai tudományok doktorával beszélgettünk.

Ahhoz, hogy 30 mg riboflavinhoz jusson, naponta körülbelül 14 liter tejet kellene innia. Ez a mennyiség azonban könnyebben fedezhető funkcionális élelmiszerrel, mely egyben probiotikum is. A kiváló eredményeket elért termék fejlesztőjével, Miszlayné Dr. Szilágyi Zsuzsannával, a biológiai tudományok doktorával beszélgettünk.

A természetes gyógymódok alkalmazói ősidők óta a természetből merítik gyógyszereiket és a gyógyításhoz szükséges tapasztalataikat. Céljuk elsősorban a szervezet gyógyító erőinek mozgósítása, és nem a betegség tüneteinek elnyomása.
Testünk számára fontos 22 aminosav közül a táplálkozás és mozgás következtében 14 aminosavat szervezetünk képes előállítani, nyolcat viszont, amit esszenciális, vagy nélkülözhetetlen aminosavnak nevezünk, kívülről rendszeresen kell a szervezetünkbe juttatni.

Kérdés, hogy mivel tehetjük ezt meg leghatékonyabban? 

A VITADIN® különböző eredetű természetes forrásból származó teljes értékű polypeptideket (aminosavakat) tartalmaz. A betegségek zöme a bélrendszer elhanyagolt állapotából eredeztethető. A készítmény elsősorban a fogyasztó bélrendszerében élő jótékony hatású bélbaktériumok szaporodását segíti, a rothasztó káros baktériumokat kiüríti a bélrendszerből. A jótékony baktériumok vitaminokat, ellenanyagokat, és a bélrendszert védő anyagokat (mucin réteget) termelnek. A vékonybél nyálkahártya hámrétege megtisztul és az itt termelődő enzimek működése, aktivizálódik.

Idővel csökken a vér zsírtartalma (koleszterin és triglicerid), a máj és az epe utak letisztulnak. A rothasztó baktériumok távozását, intenzív bélmozgás jelzi. A VITADIN ® természetes forrásból pótolja a szervezet számára nélkülözhetetlen aminosa- VITADIN® entero Ahhoz, hogy 30 mg riboflavinhoz jusson, naponta körülbelül 14 liter tejet kellene innia. Ez a mennyiség azonban könnyebben fedezhető funkcionális élelmiszerrel, mely egyben probiotikum is. A kiváló eredményeket elért termék fejlesztőjével, Miszlayné Dr. Szilágyi Zsuzsannával, a biológiai tudományok doktorával beszélgettünk.
vakat, és ásványi sókat, fokozza a vitalitást, regenerálja a szervezetet és megvéd a fertőzéstől.

KORUNK MUMUSA: CANDIDA ALBICANS

A Candida albicans tulajdonképpen egy ártalmatlan élesztőgomba, mely a legtöbb ember bélflórájában megtalálható anélkül, hogy valamiféle panaszt vagy betegséget okozna.

Ha a normális bélflóra felborul (pl.: antibiotikumos kezelés miatt), igen gyorsan elszaporodik, terjed, és számos olyan akut és krónikus tüneteket mutathat, amely első látásra alig mutat bármiféle összefüggést a gombás megbetegedéssel. Sokszor együtt jár az immunrendszer gyengülésse1, ill. hibás működésével. Ha megállapították, hogy tüneteink Candida túlszaporodásra utalnak, VITADIN®-nal, és megszabott diétával elősegíthető a gyógyulás.

Ha nem vagyunk orvosok, és lehetséges problémáinkat csak saccolgatjuk, fennállhat a tévedés veszélyes, ami újabb bajokhoz vezethet. Vizsgálathoz kiválóan alkalmazható a BIOREZONANCIÁLIS ÁLLAPOTFELMÉRÉS, DR. VOLL-MÓDSZERÉVEL:


A műszer egy diagnosztikai-terápiás készülék, mellyel az orvosok a betegről egy objektív diagnosztikát tudnak felállítani, a természetgyógyász az egészségi állapotot méri fel, illetve teszteli. A VOLL-módszer dr.Reinhold Voll nevéhez fűződik, aki kifejlesztette az elektro-akupunktúrás mérést és kezelést. Dr. Voll a közel 5000 éves keleti gyógyászatot figyelte meg, miszerint a szervek- szervrendszerek diagnosztizálásához, illetve serkentéséhez elegendő a test valamely akupunktúrás pontjait mérni, illetve ingerelni. Dr. Voll az akupunktúrás pontokon - melyek lehetnek vég, illetve mérőpontok, amik a kéz- és a lábujjakon helyezkednek el és kapcsolatban vannak a szervekkel, szervrendszerekkel fizikális mérést végzett.

A mért eredmény nem valamely betegségre utal, hanem az adott szerv, illetve szervrendszernél zavaró tényező jelenlétét mutatja. Zavaró tényező lehet elhalt fog, műtéti heg, beépített protézis, kóros bélflóra és rendellenesen működő sejtek halmaza.
A zavaró tényezők gátolják a szervezet öngyógyító mechanizmusát. Az egészségi állapot-felmérés első fele, hogy a Vollmódszerrel a szervezetben keresünk zavaró tényezőket, zavaró mezőket. Amennyiben ilyeneket találtunk, akkor a mérés második felében arra igyekszünk választ találni, hogy ezeket a zavaró tényezőketmezőket, gócokat milyen természetgyógyászati eszközökkel, segédletekkel tudjuk közömbösíteni. Ezzel kísérletet teszünk a szervezet öngyógyító mechanizmusának visszaállítására. A mérés eredményétől függően személyre szabottan tudjuk a termékek használatát javasolni.

Tetszett a cikkünk? Ajánlja ismerőseinek!