A felfedezés öröme kétség kívül a BioGroup Magyarországé, ám a csapat kész megosztani a titkot az érdeklődőkkel. Az ősi civilizáció eltűnt kontinense ugyan még nem került elő, de egy kevésbé lebecsülendő csodaszert szeretnénk figyelmükbe jánlani. Hiába közhely, hogy a prevenció minden betegség kulcsa, attól még színigaz. A megoldást az ásványi anyagok színes világában keressük.

A felfedezés öröme kétség kívül a BioGroup Magyarországé, ám a csapat kész megosztani a titkot az érdeklődőkkel. Az ősi civilizáció eltűnt kontinense ugyan még nem került elő, de egy kevésbé lebecsülendő csodaszert szeretnénk figyelmükbe ajánlani. Hiába közhely, hogy a prevenció minden betegség kulcsa, attól még színigaz. A megoldást az ásványi anyagok színes világában keressük.

Az ásványi anyagok a szervezet alappillérei

Az ásványi anyagok, a nyomelemek, a vitaminok, a további tápanyagokkal együtt táplálják a testünket és védenek a stressz és a szennyezett környezetünk káros hatásai ellen. Azt gondolhatjuk, ha elegendő gyümölcsöt és zöldséget fogyasztunk, akkor biztosítunk a szervezet számára elegendő ásványi anyagot, azonban ez nem így van. Ásványi anyagok és nyomelemek a talajban már alig találhatóak.

Az ásványi anyagok ugyanolyan létfontosságúak, mint a vitamino

Ha a megfelelő ásványi anyagok nincsenek jelen, a vitaminok sem képesek felszívódni.

A termék érdekessége annak teljes értékű a hazai vonatkozása, ugyanis a BioGroup saját fejlesztése. Azoknak ajánljuk, akik rendszertelenül táplálkoznak, vagy fokozott stressznek vannak kitéve, illetve az immunrendszerüket szükséges támogatniuk.

Az elérhető csodaszer: Atlantisz-A Kolloid Ásványi Oldat

A négy őselemet hordozó kolloid ásványi komplex az “életforrás” hordozója, a harmadik évezred új felfedezése, az őselem terápia.

Az ásványi anyagok többek közt életfunkcióinkat szabályozzák, testünk felépítésében vesznek részt, az anyagcserében játszanak közre, szállítják a szövetekhez az oxigént. 

A kolloid ásványi oldat forrásanyaga, több mint 100 millió éves fosszília őrlemény kivonata, melyet a volt azték birodalom területén, a Mexikói Öbölben, az Atlanti Óceán partjánál bányásztak. A termék egy speciális technológia segítségével nyeri el kolloid szerkezeti formáját.

A természet tette lehetővé a kolloid ásványok jobb felszívódási képességét, könnyebb átjutását a sejthártyán, oldatban a felszívódás 98%-os. 

Szakértőnk: Berkes János,

parapszichológus, kineziológus Biorezonanciális állapotfelmérések eredményei, tapasztalatai alapján évek óta kutatja az ásványi anyagok, nyomelemek és vitaminok összefüggéseit szervezetünkben.

„Az egészséges táplálkozás rendkívül fontos” – meséli Berkes János, aki a Voll-mérések eredményei alapján tesztelte a Jurassic Minerals elnevezésű amerikai készítményt, melynek tanulmányozása és alkalmazása során kiértékelt terméktapasztalatok elemzését követően született meg az Atlantisz-A.

„Ez a természetes eredetű termék a szervezetben a kémiai egyensúly megteremtéséhez hiányzó ásványi anyagok pótlására szolgál, javul az izmok, a csont- és idegrendszer működése, pozitív hatással van a szív- és érrendszerre, a szellemi teljesítőképességre, gyorsítja a gyógyulási folyamatokat és erősíti az immunrendszert.”

A Jurassic Minerals+ és az Atlantisz-A a minőségi készítmények közé tartozik és ezekből jelenleg nagy hiány mutatkozik a piacon. A szervezetünk táplálása szempontjából óriási jelentőségük van. Ha teheti, olyan készítményeket válasszon, amelyeket kora és az egészségi állapota szempontjából a szervezete igényel, és amelyek természetes forrásokból származnak.

Tetszett a cikkünk? Ajánlja ismerőseinek!