„Az élet rövid álom, az elme mind illúzió, az én a valóság. Légy összhangban önmagaddal, és élvezd a rövid utazást ezen a bolygón.” K. V. Suresh

„Az élet rövid álom, az elme mind illúzió, az én a valóság. Légy összhangban önmagaddal, és élvezd a rövid utazást ezen a bolygón.” K. V. Suresh

Parapszichológiai tanulmányaim során nagyon sokat tanultam az emberből, az emberről. ztán a gyakorlat teszi a mestert ősi igazságra alapozva elkezdtem masszírozni, egyre többet és gyakrabban, heti beosztásban, melynek köszönhetően kialakult a saját technikám! Nagyon fontosnak tartom, hogy a kezelések megkezdése előtt a Páciensnek elkészítsük a kronobiológiai elemzését, melyből láthatja milyen csakra erősségekkel született, mi az akut vagy krónikus betegségre utaló hajlama, milyen típusú ember. Számtalan élő példa bizonyította, hogy első találkozásunkkor valósághűen lerajzoltam ezáltal, hogy milyen a természete, érzelmi síkja és intellektuális síkja. Majd a mai állapotnak megfelelő egészségi állapot felmérését készítjük el, melynek alapján egy kezelési javaslatot teszünk. Ha a fizikai testben nem látjuk a betegséget, amit a test vészjelként produkál akkor a házastárs vagy munkahely adatait is megvizsgáljuk és így keressük meg a betegség okát. Az emberi TEST-LÉLEK-SZELLEM harmóniája alkotja az egészséges embert. Ha valahol ez sérül, nem tudunk önmagunkkal harmóniában lenni és enélkül nincs egészség.

Nagyon fontos, hogy a Páciens energetikai egyensúlya rendben legyen, tehát a csakrái működjenek és ne legyenek blokkolva. Egy-egy csakrához különböző szervek tartoznak és ezek a szervek megbetegedhetnek. Ha valakinek például a nyirokrendszere nem működik jól, testmasszázzsal lehet a tisztítófolyamatot elindítani. Az évek alatt kifejlesztett komplex kezeléseim során mágnes terápiával és QHT tréninggel kombinálva a betegségeket okozó elváltozásokat nagyon jól korrigálhatjuk.

Ifj. Schirilla Györgytől tanultam az alapokat egy szeretet masszázs tanfolyamán és rögzült tudatomban a következő tanítása: „Minden jóindulatú érintés ajándék embertársaink számára.”

A mai ember belső feszültségei is komoly gondot okozhatnak szervezetének. A vegetatív idegrendszer nem jó működése akár agyi katasztrófához vagy szívinfarktushoz is vezethet. A vegetatív idegrendszer belső karmesterünk és ha ez nem jól vezényel akkor testünk működése is zavarba kerül, pánikba esik. Az embernek el kell jutnia odáig, hogy a megelőzéssel is foglalkozzon ne csak a betegséggel. Az emberi testben nem csak nyirok és érrendszer, hanem energia hálózat is található. Már 2500 évvel ezelőtt a Kínai orvoslás felfedezte az emberi testben a meridiánokat, melyek kulcsszerepet játszanak a gyógyításban és az egészség megőrzésben. Meridián torna és masszázs az útja ezeknek a járatoknak a karbantartására.

 

Testmasszázs, csakrák és meridiánok

Vastagné Judit: A masszőr

Adhat-e Isten nagyobb ajándékot?
Látni gyógyulásokat,
Mely kezed nyomán fakad.
Test mozdul, lélek ébred,
Te csak munkádat végzed!
Hála könnyei szememen,
Örömöm van Istenem!

Testmasszázs, csakrák és meridiánok 2.

Tetszett a cikkünk? Ajánlja ismerőseinek!