Az elmúlt hónapokban rendszeresen olvashattak nálunk a BioGroup Magyarország étrend-kiegészítő és egészségmegőrző termékeiről, azoknak összetételéről vagy éppen a feltalálók vagy szakemberek véleményéről azokkal kapcsolatban! Ezúttal engedjék meg, hogy a leghitelesebb forrásból – a fogyasztóktól – kapott terméktapasztalatokból nyújtsunk át Önöknek egy csokorral!

Az elmúlt hónapokban rendszeresen olvashattak nálunk a BioGroup Magyarország étrend-kiegészítő és egészségmegőrző termékeiről, azoknak összetételéről vagy éppen a feltalálók vagy szakemberek véleményéről azokkal kapcsolatban! Ezúttal engedjék meg, hogy a leghitelesebb forrásból – a fogyasztóktól – kapott terméktapasztalatokból nyújtsunk át Önöknek egy csokorral!

KVARGEZIT

Tisztelt Doktor úr!
Köszönetet mondok a Kvargezit készítményért. Negyven éves korom óta egyensúly zavarral küszködöm az érelmeszesedés miatt. Sok gyógyszert szedtem és sok fizikoterápiás kezelést kaptam az eltelt időben. Most 65 éves vagyok, ezelőtt két és fél évvel egyik ismerősünk ajánlotta e készítményt. Akkor már elég rossz állapotban voltam, a fejemben mintha vonat zakatolt volna, a fülembe zúgott, főleg ha este aludni szerettem volna. Mióta e csodás készítményből negyedévenként elfogyasztok egy kúrára valót, pompásan érzem magam. A vérképek egyre jobbak, a vérnyomáscsökkentőből elég 1 szem, és jól érzem magam. Nem zúg a fülem, a vonat pedig másfelé jár már…           T. L. (Hort)

PROPOLISZ SZIRUP

3 éves kislányom minden télen az influenza vírust elsők közt kapta meg és a torokfájással és orrfolyással járó betegsége sajnos néha hetekig is eltartott. Amióta a propolisz szirupból mindennap egy kis kanállal elfogyaszt, betegség nélkül vészeli át a kritikus időszakot! Amennyiben mégis beteg lesz, szőlőmag kapszulával kombinálva kiváló lázcsillapító hatása van.              T. M. (Jászberény)

JURASSIC MINERALS+

Szeretném Önökkel megosztani a Jurassic Minerals+-al kapcsolatos kedvező tapasztalataimat. 60 évesek vagyunk, férjem szívbeteg, nekem csontritkulásom van. Betegségünk szintentartására és az immunrendszerünk erősítésére isszuk a Jurassic Mineralst. Nagyon kedvezőek a tapasztalataink. Keresztlányunk, aki 30 éves egyetemi tanár, sclerosis multiplex kezelésére kap infúziókat és gyógyszereket. Régebben hullott a haja, és pattanásos lett a bőre a kezelésektől. Mióta issza a Jurassic Mineralst, azóta ez teljesen megszűnt.                             P. M. (Siklós)

CIRCO BALANS+ LIFE HARMONY

A Circo Balans gyümölcskoncentrátumot minden reggel éhgyomorra ittam. 1 mokkáskanálnyit tettem 1 pohár vízbe. Középső és mutató ujjaimról régebben leesett a köröm, és sima lett, most ismét kidomborodott. A közérzetem is sokat javult. Amikor elfogyott az 1 üveg Circo Balans, a Life Harmony nevű gyümölcskoncentrátumot kezdtem inni. Ezt este lefekvés előtt ittam, 1 mokkáskanálnyit tettem fél pohár vízbe. Hatására sokat javult az étvágyam, és a koncentrációképességem.   K. L. (Budapest)

KOENZYM Q-10

Az építőiparban dolgoztam sok éven keresztül és amolyan munkahelyi ártalomként malter ment a szemembe. Évekig jártam a szemészetre, ahol a szemüveg mellett minden alkalommal egy másik szemcseppet vagy kenőcsöt kaptam. Az egyik ismerősöm ajánlotta a BioGroup termékeit és 3 adag kék áfonya kapszula valamint a Q10 kombinációjával sikerült elérnem, hogy a szemüvegemet gyengébbre kellett cserélnem valamint az orvos által felírt kenőcsöt és szemcseppet is elhagytam, mely ráadásul költségesebb volt, mint ez a megoldás. Köszönöm.                    R. F. (69)

VENOZIT

A VENOZIT szedését kezdtük el, még a felénél tartunk, de már észlelhető változás:
Koleszterin szint értéke javult /egyensúly létrejött/. Triglicerid szint normál határ alá esett. Könnyebben érezzük magunkat. Várjuk a további javulás eredményeit.     G. E.

VITADIN

Több hónapja visszatérően szenvedtem különböző emésztőszervi zavaroktól, ami miatt már az evésben sem találtam örömet. Természetes eredetű táplálékokat ettem de ennek ellenére sem változott lényegesen a közérzetem. 

Nem a VITADIN volt az első termék, amit megvettem a bélflóra regenerálására, de ez volt az első olyan hatékonyságú termék, amely már pár napi szedés után látványosan kifejtette jótékony hatásást. Napi két teáskanálnyi adagot fogyasztok el reggelente, melyet ezüstkolloid terápiával egészítek ki. A saját tapasztalataim alapján bátran ajánlom mindazoknak akik hasonló problémával küszködnek. Az egészség természetes alapállapotunk és nem kell együtt élnünk azokkal a tünetekkel, amik megnehezítik életünket.                                    M. A. (Budapest)

Tetszett a cikkünk? Ajánlja ismerőseinek!