Testünk tökéletes biogép, de nem várható el tőle maradéktalanul a hibátlan működés. Idővel életfunkcióink gyengülnek, szervezetünk elfárad a fokozatos igénybevételtől. Ki lehet cselezni az öregedést? Fel lehet vértezni immunrendszerünket felgyorsult világunk behatásai ellen? Kötelező elviselni a stresszt?
Sok kérdés, sok válasz. Egy fix: szervezetünknek szüksége van némi külső segítségre, mert egyedül nem tudja elvégezni ezt a hatalmas melót.

Testünk tökéletes biogép, de nem várható el tőle maradéktalanul a hibátlan működés. Idővel életfunkcióink gyengülnek, szervezetünk elfárad a fokozatos igénybevételtől. Ki lehet cselezni az öregedést? Fel lehet vértezni immunrendszerünket felgyorsult világunk behatásai ellen? Kötelező elviselni a stresszt?
Sok kérdés, sok válasz. Egy fix: szervezetünknek szüksége van némi külső segítségre, mert egyedül nem tudja elvégezni ezt a hatalmas melót.

EGÉSZSÉGÉRE!

Az eltelt másfél esztendőben megjelent számos cikkünkben igyekeztünk javasolni a szervezet minden bajára valami természetes és hatékony terméket a BioGroup palettájáról.
Olvashattak már a zaklatott idegeinkre és elnyűtt csontrendszerünkre vonatkozó mindenféle javaslatot, ezért most fogadják szeretettel az alábbi összefoglalót, melyben egy alapos szummát szeretnénk figyelmükbe ajánlani, melynek során reményeink szerint minden bajra nyújthatunk megoldást.

Idegrendszer:

Az érzelmi és fizikai stressz fokozza a szervezet tápanyag és energiaszükségletét, különösen, ami az antioxidáns hatású vitaminokat és az ásványi anyagokat illeti. Fontos tehát, hogy stressz esetén bőséges vitamin, és ásványi anyag bevitelről gondoskodjunk. Idegrendszerünk két karbantartóját szeretnénk bemutatni, a Life Harmony Elixírt és barátját, Circo balans-t. 
A Life Harmony Elixír olyan funkcionális élelmiszer, mely segíti a szervezet védelmi rendszerének lerövidíteni a stressz állapotra adott válasz reakciót. A népgyógyászatban úgy tartják, hogy a fekete bodza az egészség őre. Ezt az ősi megfigyelés alapján szerzett tapasztalatot, ma már tudományos kísérletek és vizsgálatok eredményei is igazolják. A fekete bodza bíbor-mélyvörös színanyaga az összes polifenol (flavin származékok) összessége melyeknek ezrei találhatók az élő szervezetben, ezek nélkül az emberi szervezet nem működhet. Hiányuk a szervezetben a védekezőképességet és energia kifejtést gátolja.

Általános immunerősítő, roboráló:

A csipkebogyó és hibiszkuszvirág az egyik legősibb és leghatásosabb természetes C-vitamin forrás. A C-vitamin hatékony antioxidáns, hozzájárul az immunrendszer megfelelő működéséhez, az egészség megőrzéséhez. A magnézium az egészség megőrzése szempontjából az egyik legfontosabb ásványi anyag. A Revitál Elixír együttesen tartalmazza ezeket a funkcionális anyagokat. 

Sokat segíthet az Atlantisz-A, kolloid ásványi oldat is, amely a négy őselemet hordozó kolloid ásványi komplex az “életforrás” hordozója, a harmadik évezred új felfedezése, az őselem terápia.

A természet tette lehetővé a kolloid ásványok jobb felszívódási képességét, könnyebb átjutását a sejthártyán, oldatban a felszívódás 98%-os. A kolloid ásványok részecskéi negatív töltésűek, tehát szervezetünk pozitív töltésű sejtjeivel vonzzák egymást. Táplálkozás élettani hatások szerint az ásványi anyagok ugyanolyan létfontosságúak, mint a vitaminok. Ha a megfelelő ásványi anyagok nincsenek jelen, a vitaminok sem képesek működni.

Koenzim Q10: Testünk úgy 30 éves korunkig saját maga megtermeli a számára zavartalan működéshez szükséges Q10 mennyiséget.
Ha a Q10 mennyisége akár csak 25%-al csökken, máris megbetegszünk. A Q10 megfiatalítja a szervezetet, acélosítja az izmokat és igen jó hatással van az agyműködésre is. Képes megakadályozni az érelmeszesedést és csökkentheti a magas vérnyomást. Ebben segít az ENERGY QUEEN Koenzim Q-10 Energia komplex. A szívizomzat energiaellátásával javítja a vérkeringést. Dinamikus ritmussal életenergiával tölti fel az egész szervezetet.

VITA-B komplex: Minden tagja vízoldékony, a fölösleg kiürül, nem tárolódik a szervezetben. Mivel szinergista hatásúak, a Bvitaminok hatásosabbak, ha együttesen adják, mintha külön-külön alkalmazzák őket. A helytelen táplálkozás, élvezeti szerek bevitele, környezeti ártalmak és gyógyszerek szedése, rabolják a B-vitaminokat. A termék a B-vitaminokat és funkcionális nyomelemeket természetes közegükben tartalmazza. A megfelelő B-vitaminokkal való ellátottság elősegíti az egészséges bőr, szép haj és ép köröm megőrzését. B6-vitamin az egyik legtöbb feladatot ellátó koenzim, naponta több mint százféle feladatot lát el. Általános roboráló hatása révén lerövidíti a lábadozási időt. Fejlődésben lévő gyermekek, sportolók, idősek tápanyag ellátását kiegészíti.

Érrendszer: A vérerek belső felületének a tisztasága és „simasága” esetén a véráram akadálymentes haladása biztosított. Ez fontos kívánalom egy olyan élő szervezetben, mint a miénk, amelyben a vérerek hossza meghaladja a 40,000 kilométert. A Kvargezit összetételében csak olyan természetes anyagok vannak, amelyeket a mindennapi étkezés során fogyasztunk. Ezen anyagok szakszerű kombinációjával olyan hatás érhető el, amely az érfalon kialakult koleszterin alapú káros lerakódásokhoz csatlakozva molekuláris méretekben beindítja ezek leválását és eltávolítását. A tisztulási folyamat során felszabaduló káros és fertőző anyagokat a Kvargezit semlegesítheti. Hasonló hatású termék a Revidol. Évek óta gyűlnek a tudományos bizonyítékok a polifenolokról, hogy képesek az erek elmeszesedési folyamatát késleltetni, rendszeres szedésük, a már kialakult elváltozásokat mérsékli. A készítmény javítja az erek rugalmasságát, ezáltal késlelteti az érelmeszesedés folyamatát. Csökkenti a koszorúér- betegségek, ezáltal a szívinfarktus kialakulásának esélyét.

Az Omega-3 + homoktövis-olaj komplex szintén beáll a sorba. A grönlandi eszkimók magas zsírtartalmú, de Omega-3 zsírsavat tartalmazó étrendje mellett minimális a szív és érrendszeri megbetegedések száma.
Az omega-3, antioxidáns hatású, többszörösen telítetlen zsírsavak (EPA-DHA)- forrása (lenmagolaj, halolaj, mandula olaj). Hatékonyan védik a szív és érrendszer egészségét.
Az antioxidánsok a szervezet védelmét és méregtelenítését szolgálják a szabadgyökök közömbösítése révén. Az omega-3 zsírsavak kulcsszerepet játszanak a szervezet számos létfontosságú folyamatában, kezdve a vérnyomás és véralvadás szabályozásától az immunrendszer erősítéséig. Javítják a szívben az ingerületvezetést, és így elejét vehetik a szívritmuszavarok kialakulásának.

Agyi erek: A páfrányfenyő (Ginkgo biloba) a Föld egyik legősibb lakója. Kínában már több mint 200 millió éve meghonosodott.
A világ minden táján az emlékező képességre gyakorolt hatása miatt ajánlják. Ez a fa a föld őstörténetének tanúja, túlélte a jégkorszakot, és a szélsőséges éghajlatváltozásokat.
A titka a levelének hatóanyagaiban rejlik.
Flavonoidokat (flavon-glükozidot) tartalmaz, ennek a vegyületnek köszönheti antioxidáns és véralvadásgátló tulajdonságát. A Bilovinban a vörös szőlő magolaj magas telítetlen zsírsav értéke az egész szervezetre kiterjedő antioxidáns sejtvédelmet biztosít.

Légzőszervek, nyirokrendszer: A Propolisz szirup természetes ellensége a fáradságnak, stressznek, túlterhelésnek, a koncentrációs nehézségeknek, a teljesítménykényszernek, a kimerültség érzetének vagy az öregség ismert tüneteinek (szexuális téren is). A propolisz szirup egy élelmiszer, amely erősít, vitalizál, regenerál és emeli az életminőséget. Mint egészségépítő kúra dinamikussá, sikkessé, munkaképessé, egészségessé és eredményessé teszi az embert.

Emésztőrendszer: Ahhoz, hogy 30 mg riboflavinhoz jusson, naponta körülbelül 14 l tejet kellene innia, ez a mennyiség azonban könnyebben fedezhető funkcionális élelmiszerrel, mely probiotikumként is működik. A számunkra fontos 22 aminosav közül a táplálkozás és mozgás következtében 14 aminosavat szervezetünk képes előállítani, nyolcat viszont, amit esszenciális, vagy nélkülözhetetlen aminosavnak nevezünk, kívülről rendszeresen kell a szervezetünkbe juttatni. A Vitadin különböző eredetű természetes forrásból származó teljes értékű polypeptideket (aminosavakat) tartalmaz. A készítmény elsősorban a fogyasztó bélrendszerében élő jótékony hatású bélbaktériumok szaporodását segíti, a rothasztó káros baktériumokat kiüríti a bélrendszerből. Fontos szerepet játszik az öregedési folyamatok kialakulásának késleltetésében.

Tetszett a cikkünk? Ajánlja ismerőseinek!