Megnézted valaha is, hogy egy virágos réten majdnem minden növény, hatással van az egészségedre? Lehet, hogy nem is vetted észre, hogy a csodálatosan színpompás rét egy hatalmas gyógynövény kert? Nyújtja virágait, leveleit, szárát, hogy mutassa neked, hogy érted van, neked pompázik. Hát érezd és használd a természet kincseit!

Megnézted valaha is, hogy egy virágos réten majdnem minden növény, hatással van az egészségedre? Lehet, hogy nem is vetted észre, hogy a csodálatosan színpompás rét egy hatalmas gyógynövény kert? Nyújtja virágait, leveleit, szárát, hogy mutassa neked, hogy érted van, neked pompázik. Hát érezd és használd a természet kincseit!

A páfrányfenyő a föld egyik legősibb fája. A leveleinek hatóanyaga az emlékező képességre nagyon kedvezően hat. Antioxidáns, véralvadásgátló, vérkeringést javító alkotó elemeket tartalmaz. Ha a vörös szőlő magjának az olajával keverjük, a magas telítetlen zsírsav értéke az egész szervezet sejtvédelmét eredményezi. Proanticianidin tartalmánál fogva megvédi az agysejteket a szabadgyökök roncsoló hatásától. Antioxidáns hatása 50-szer erősebb, mint az E- vitamin, 20-szor erősebb, mint a C-vitamin. Együttesen fokozza az agyi aktivitást és vérkeringést, a központi hormonrendszert is szabályozza. Növeli a koncentrációt és a tanulási képességet, a reflexes válaszokat az agyból.

Ezeket a hatásokat együttesen tartalmazza a BioGroup terméke, a Bilovin. A szőlőmagolajban oldott ginkgo biloba tökéletes felszívódást és beépülést biztosíthat a sejtekbe. Gátolhatja az idegsejt-hártya folyadékvesztését, elősegítheti a sejtek oxigén hasznosítását, serkentheti az energiatermelést. Megnövekedhet az idegsejtek információ átvivő sebessége. Hatásos lehet az Alzheimer-kór, depressziós szorongás, pánikbetegség kezelésének kiegészítésében. Javíthatja a szénhidrát felvételt, és feldolgozást. Kivédheti a cukor betegség    szövődményeit: szem,- végtag,- vese idegi károsodását.

A kor előre haladásával minden szervünk lassabban működik. Amikor akadozik a működés, akkor várjuk a csodát, a csodaszereket. Csodaszerek nincsenek, a szervezetünk a csodálatos, ha megkapja azokat az anyagokat, amitől optimálisan tud működni. A Q10 koenzim egy főenzim, az egyik legerősebb antioxidáns hatású, vitaminhoz hasonló anyag, biológiai energiaforrás. A májban 30 éves korig megfelelő mennyiség szintetizálódik, később már csak kevesebb mennyiség áll a rendelkezésre a sejteknek. Amennyiben a megfelelő Q10 szint 25%-kal csökken, akkor már nem tudnak jól működni a szervrendszerek. Vannak jelek, de sokszor nem figyelünk ezekre. Kicsit fáradtabbak, figyelmetlenebbek vagyunk, az immunrendszer nem jól működik, esetleg allergia jön elő, érzékenyek leszünk az időjárás változásra, gyengébbek az ízületek, izmok. A szívünket is gyengébbnek érezzük, a lépcsőn, vagy emelkedőn hamarabb elfáradunk, intenzívebb a légvétel, a szívműködés, lassabb a tempó. Ezeket az öregedés természetes velejárójának gondoljuk. Azonban, ha a hiány eléri a 75 %-ot, a sejt működésképtelen lesz. Nem kell, hogy így legyen! A Q10 minden sejt fontos része, a sejtmembránban felszabadítja az energiát. Beindítja a sejtek energia központját, a mitokondriumokat, ahol a táplálékból ATP (adenozintrifoszfát) molekula keletkezik, ami a sejt „fűtőanyaga”. Megfelelő Q10 koenzimmel a szívizomzat energia ellátása fokozódik, javul a szívműködés, és a keringés, energiával töltődik fel az egész szervezet. A Q10 egy méregtelenítő molekula, a sejt védelmi rendszerében is fontos szerepet játszik.

Az ENERGY QUEEN Q10 Energia komplex tartalmaz még a Q10 koenzim mellett extra szűz olíva olajat, karotta olajat, zselatint és E-vitamint. Az értékes olajok fontos többszörösen telítetlen zsírsavakat tartalmaznak, amiben oldódik a Q10, és az E-vitaminnal komplex antioxidáns hatást érünk el, mindez kolloid formában. Ennek eredménye, hogy hatékonyan és 100%-ban beépülnek a hatóanyagok.

A DIET Q10 egy speciális technológiával készült termék. A Q10 koenzim egy zsíroldékony anyag, a Béta karotin és az E-vitamin is. A transz-emulziós eljárással a hatóanyagokat vízoldékony állapotba hozzák.

Kutatási eredmények bizonyítják, hogy a vízben oldódó vitaminok háromszor gyorsabban szívódnak fel, mint a zsírban oldódó vitaminok. A hatóanyagok vízoldékonnyá alakítása jelentősen növeli az aktivitásukat, jobb lesz az antioxidáns hatás, az energia termelés, a katalizátor hatás. Aktívabban védi a sejteket az oxidatív stressz ellen. Energiát takarít meg a szervezet, mert nem kell micellizálni a májnak a zsíroldékony anyagokat (vízburokkal körbevenni a részecskéket). A sejtek nem engednek át zsírnemű anyagokat.

Tetszett a cikkünk? Ajánlja ismerőseinek!