A kérdés jogos. Napjainkban egyre többet hallani róla, valóságos  divatmozgalmat indított el: mindenki Q-10-et akar szedni vagy használni anélkül, hogy tisztában lenne, hogy miről is van szó. Ismerkedjünk meg az Energy Queen Koenzim Q-10 Energia komplex és a forradalmian újszerű, diabetikus DIET Q-10 díjnyertes magyar termékekkel.

A kérdés jogos. Napjainkban egyre többet hallani róla, valóságos  divatmozgalmat indított el: mindenki Q-10-et akar szedni vagy használni anélkül, hogy tisztában lenne, hogy miről is van szó. Ismerkedjünk meg az Energy Queen Koenzim Q-10 Energia komplex és a forradalmian újszerű, diabetikus DIET Q-10 díjnyertes magyar termékekkel.

A Koenzim Q-10-ről általában

A Q-10 megfiatalítja a szervezetet, acélosítja az izmokat, és igen jó hatással van az agyműködésre is. A Q-10 koenzim vitaminhoz hasonló anyag. Emlékeztet az E-vitaminra, ám még annál is erőteljesebb antioxi-dáns hatású. Egyfajta katalizátornak tekinthető, amely felgyorsít, vagy más irányba terel bizonyos biokémiai folyamatokat. Biológiai szempontból a Q-10 mint az energiatermelés szabályozója érdemel figyelmet. A Q-10 koenzim indítja be és tartja működésben a mitokondriumokat, vagyis a sejtek parányi “erőműveit”, ahol a táplálékból a testünkben előállított magas energiatartalmú “fűtőanyag”, az adenozintrifoszfát (ATP) molekula keletkezik.

Ahogy öregszünk, a meredek egyre meredekebb, a szív és a tüdő egyre nehezebben dacol a gravitációs terheléssel. Olyan béklyók ezek, amit a növekvő életkor rak ránk. Sokan úgy tartják, hogy ez az élet rendje. Viszont akadnak olyanok is, akik ezt nem fogadják el. Nekik szól a koenzim-Q-10, ez a sokak által csodaszernek tartott készítmény. Sejtjeink – így egész szervezetünk – energiával való ellátását a Q-10 koenzim biztosítja. Testünk úgy 30 éves korunkig saját maga megtermeli a számára zavartalan működéshez szükséges mennyiséget. Ha a Q-10 mennyisége akár csak 25%-al csökken, máris megbetegszünk. Döntő szerepet játszik a Q-10 az immunrendszer hatékony működésében és az öregedési folyamatok gátlásában. Mellékhatása nem ismert.

ENERGY QUEEN Koenzim Q-10 Energia komplex

Japán, svéd, olasz, kanadai és más országokban praktizáló orvosok, Koenzim Q-10 használatát írják elő szívbetegeiknek. Az ENERGY QUEEN Q-10 biológiai energia forrás, a koenzimen kívül a szervezet számára nélkülözhetetlen, csak táplálékkal felvehető egészségvédő anyagokat tartalmaz. A Koenzim Q-10 szintje a szervezetben az évek folyamán, és bizonyos betegségek hatására csökken, ezért harminc éves kortól rendszeres szedését javasolják, és minden esetben, ha idült fáradékonyság, allergiás tünet együttes, szívpanaszok jelentkeznek, vagy támogatni szükséges az immunrendszert. A Koenzim Q-10 és az összetevők egymás hatását felerősítve növelik a szervezet energia szintjét. A szívizomzat energia ellátásával javítja a vérkeringést. Dinamikus ritmussal életenergiával tölti fel az egész szervezetet.

DIET Q-10 – Egyetlen kapszulában a vitalitás titka!

A DIET Q-10 speciális technológiával készült termék, mely lehetővé teszi a Koenzim Q –10, Béta-karotin és E–vitamin, vízoldékony emulzióját, ezzel a diétázók, és organikus termékeket igénylők számára is ajánlható. Több tudományos publikációban igazolt tény, hogy a vízben oldódó vitaminok, mintegy háromszoros hatékonyságúak, mint a zsírban oldódó vitaminok. A Koenzim Q-10 (ubiquion) az emberi szervezet anyagcsere folyamataiban, katalizátor szerepet tölt be. Enzimekhez kapcsolódó molekula, innen ered a koenzim elnevezés. A koenzimnek lényeges szerepe van az energiatermelésben, így nem csoda, hogy a test minden sejtjében jelen van. Antioxidáns tulajdonságánál fogva, védi a sejteket az oxidatív stressz ellen.
                      
Mindent összevetve javítja a fizikai szellemi kondíciót, és a szervezet fertőzésekkel szembeni ellenálló képességét, a zsír és vázizmokat friss energiával látja el, ezáltal védi a szív és a keringési rendszert. Megelőzéskent védi a szervezetet minden olyan betegségtől, mely a sejt oxidációs folyamataival összefügg.
 

Tetszett a cikkünk? Ajánlja ismerőseinek!