Fekete bodza gyümölcse, az egészség őre

Természetes Polifenol forrás, mely segíti a szervezet védelmi rendszerének lerövidíteni a stressz állapot válasz reakcióját.

Fekete bodza gyümölcse, az egészség őre

Természetes Polifenol forrás, mely segíti a szervezet védelmi rendszerének lerövidíteni a stressz állapot válasz reakcióját.

A stressz, a modern életmód elkerülhetetlen velejárója, kimerítheti a szervezetet, és növelheti a betegségek iránti fogékonyságot. A stressz az egyén lelki reakciója az őt ért fizikai, érzelmi vagy környezeti hatásokra. A rövid ideig tartó stressz nem veszélyes, ám a rendszeres és tartós feszültség káros hatással lehet a testi, lelki egészségre.
A stresszre adott első, természetes és egészséges reakció a „harcolni vagy menekülni” elven alapul, ennek során a mellékvese felkészíti a szervezetet a küszöbön álló veszélyre.
A mellékvese a vese felső részét sapkaszerűen borító belső elválasztású mirigy, ilyenkor adrenalint és úgynevezett stressz hormonokat bocsát ki. A nagy mennyiségben jelen lévő stressz hormonok miatt, idővel a szervezet tápanyag és energia tartalékai elfogynak, ez általános kimerültséghez vezet. A vérnyomás és a „rossz” koleszterin szintje is növekszik.
A népgyógyászatban úgy tartották a fekete bodza az egészség őre! Ezt az ősi megfigyelés alapján szerzett tapasztalatot, ma már tudományos kísérletek és vizsgálatok eredményei is igazolják. A fekete bodza bíbor-mélyvörös színanyaga összes polifenol (flavin származékok összessége) melynek ezrei találhatók az élő szervezetben, e nélkül az emberi szervezet nem működhet. Hiányuk a szervezetben a védekező képességet és energia kifejtést gátolja. Ezért érzi a depressziós beteg, hogy kimerült semmire sem képes. Nélkülük nem folyhat a szervezetben tökéletes anyagcsere folyamat.
Többféle gyógynövény nyugtató hatása (orbáncfű a lélek napsugara) és a fekete bodza gyümölcsének sűrítménye azonban segít a testi lelki egyensúly helyreállításában. A gyümölcsben lévő flavin származékok erős antioxidánsok, melyek fontos funkciót látnak el a szervezetben, a B vitamin komplex erősíti az ideg sejteket valamint segít a fáradékonyság legyőzésében.
A méz egyszerű cukrai támogatják a hatóanyagok felszívódását.

Összefoglalva: Az LIFE HARMONY Elixír természetes forrásból nyújtja a stressz állapot
leküzdéséhez szükséges funkcionális hatóanyagokat.

Life Harmony Elixír 200ml

Miben nyújthat segítséget?

Kimerültség, álmatlanság, figyelem összpontosítási nehézség.
Idegesség, szorongás, nyugtalanság, apátia.
Émelygés, gyomorpanaszok, anyagcsere problémák.
Bizonytalan eredetű fejfájás, egyensúly zavarok.

Tudta?

Az érzelmi és fizikai stressz, fokozza a szervezet tápanyag, és energia szükségletét, különösen, ami az antioxidáns hatású vitaminokat és az ásványi anyagokat illeti. Fontos tehát, hogy stressz esetén bőséges vitamin, és ásványi anyag bevitelről gondoskodjon.

Tetszett a cikkünk? Ajánlja ismerőseinek!