Az érfelügyelő

Kizárólag természetes alapanyagokat tartalmazó étrend kiegészítő, mely tisztítja a vérerek belső felületét, elősegíti az érfalakat borító anyagok megújulását.

Az érfelügyelő

Kizárólag természetes alapanyagokat tartalmazó étrend kiegészítő, mely tisztítja a vérerek belső felületét, elősegíti az érfalakat borító anyagok megújulását.

Azt szokták mondani, hogy amennyire tiszta, pontosabban „sima” és lerakódásmentes a vérérfalunk belső felülete, annyira vagyunk fiatalok. A testünket működtető hatóanyagok akkor jutnak könnyen rendeltetési helyükre, ha a vérerek falai vékonyak, rugalmasak és kevés lerakódás van belső felületükön.
Az érfalainkat borító anyagok életünk során folyamatosan megújulnak. A gond akkor kezdődik, ha ez a megújulási folyamat megszakad, megbomlik a fáradt „építőkövek” eltávolításának és az új „építőkövek” lerakásának egyensúlya. Ezt kiválthatja külső hatás, betegség vagy az életkor előrehaladása. 36 éves életkortól sajnos ez a folyamat rendszerint beindul. Ekkor lassan megkezdődik a többtízezer kilométer hosszú érhálózat eltömődése. Rosszabb esetben a vérérszűkülés rohamosan jelentkezik, nyomában beindítva egymáshoz láncolt egészségügyi problémák sorozatát. Például a szív igénybevétele megnő, hamarabb jelentkezik fáradság a szokásos napi megpróbáltatások alkalmával, a véráthaladáshoz szükséges nyomás fokozódik.
A bélelésben sérült, vagy keresztmetszetében szűkült vérérfal baktériumok, vírusok, bomlástermékek és mérgek gyűjtőhelyévé válik a vérér több ezer kilométerén. Ez esetben a máj és más életfunkciót biztosító szervek lassan nem a szervezet számmára szükséges anyagok termelésével lesznek elfoglalva, hanem az érfalon felhalmozódott anyagokból származó bomlástermékek semlegesítésével. Ekkor az öregedési folyamatok felgyorsulnak, allergiák, szervsorvadások, és krónikus betegségek jelennek meg.
A szűkülési folyamatok a leglassúbb véráramlású, vagy a legnagyobb igénybevételű helyeken alakulnak ki. A véráram lassulásának hatására bekövetkező szűkületek a hajszálerek esetében a leggyakoribb.
A Kvargezit összetételében csak olyan természetes anyagok vannak, amelyeket a mindennapi étkezés során fogyasztunk. Ezen anyagok szakszerű kombinációjával olyan hatás érhető el, amely az érfalon kialakult koleszterin alapú káros lerakódásokhoz csatlakozva molekuláris méretekben beindítja ezek leválását és eltávolítását. A tisztulási folyamat során felszabaduló káros és fertőző anyagokat a Kvargezit semlegesíti.
A Kvargezit legkülönbözőbb esetekben mutatott jótékony hatást, amelyek közül néhányat felsorolok:


70 éves, súlyosan beteg egyetemi professzor ismerősöm (fél tüdő, egy vese, negyed gyomor) kezelőorvosa szerint menthetetlen állapotban volt. A Kvargezit fogyasztása után felépült egy hét alatt, és még két évet élt,

  • Érelzáródásagyvérzésben megbénult beteg feledékenységét, illetve a körülményes szókeresést megszüntette, majd hozzásegítette a mozgásképesség jelentős javulásához,
  • egy súlyos műtétre előjegyzett debreceni építészmérnök majdnem járásképtelen állapotú lábát meggyógyította, nyilatkozata alapján tünetmentes, 68 éves nő nyaki ere 70%-os feletti érelzáródását két év alatt 50%-osra csökkentette, aki ezáltal elkerülhette a veszélyes műtétet,
  • többéves lábszárér gyulladás, amely a helyváltoztatást is nehézzé tette, megszűnt,
  • öregkori Parkinson-kór kiváltotta írásromlás megszűnt, megint gyöngybetűkkel ír a néni,
  • koleszterinszint csökkenés a normál szintre, általános fizikai és szellemi állapot javulása,
  • szívér áthidalási műtét utáni beteg már 5 éve a Kvargezit rendszeres használata mellett nem érez érszűkületi problémákat,
  • lábujjak zsibbadásának megszűnte, szem ereinek a kitisztulása, látás minőségének javulása, körömbenövés megszűnte,
  • asztmatikus jelenség megszűnte ,munkaképesség javulása, munkakedv visszanyerése…

Bár lehetne tovább említeni a jobbnál jobb hatásokat, a továbbiakban inkább egy két szóban magyarázatot próbálok adni a Kvargezit hatására.
A Kvargezit alapvető hatóanyagának belső szerkezete alapján pozitív töltésű részekkel rendelkezik. Az érfalon található koleszterin szerkezetekben levő vegyileg kötött oxigén negatív részleges töltést képvisel. A véráramban a Kvargezit alapvető hatóanyaga olyan formát vesz fel mint egy molekuláris „mini-tengeralattjáró”. Ennek csúcsán az előbb jelzett pozitív töltések találhatók, míg a vérérszűkületek csúcsaiban a koleszterintartalmú lerakódásoknak negatív töltései vannak. Ezek a nyilvánvaló elektromos vonzás következtében könnyen összecsatlakoznak. Ez után a molekuláris „mini-tengeralattjáró” és az érfalon történt lerakódás között kialakult szerkezetet a Kvargezit egy másik beépített természetes hatóanyaga leoldja, tehát így az érfalat megtisztítja. A leoldott anyag a Kvargezittel a véráram segítségével újabb hasznos felhasználás irányába veszi útját.
A Kvargezit használata után, az esetek több mint 60%-ában általánosan vagy esetileg egészségi állapot javulást lehet érezni. Nem szabad elfelejteni, hogy ha nem 36-40 évesen kezdjük az érrendszer karbantartását, akkor mind több és több lerakódást kell eltávolítani a hihetetlenül hosszú vérereink faláról.
A Kvargezit hatásának elősegítését (a vérerek tisztítását) eredményezheti például bő olívaolaj használata esti étkezéshez, heti 3 pohár fehérbor elfogyasztása két főétkezés közötti időszakban, és amennyiben vírusos vagy baktériumos lerakódás feltételezett a szervezetben, hasznos lehet kéthetente egy negyed csomagnyi élesztőt valamint étolajban elmorzsolt fokhagymát egy óra állás után kevés étellel elfogyasztani.
A Kvargezit együttszedése az általánosan használt gyógyszerekkel nem okoz problémát.

Dr. Kulcsár Géza

Kvargezit A-24

Összetevők:

BÚZACSÍRA, SZÓJA-LECITIN, FINOMÍTOTT NAPRAFORGÓ ÉTOLAJ, GLÜKÓZ, ASZKORBINSAV (C-VITAMIN), TOCOFEROL (E-VITAMIN), KALCIUM-KARBONÁT, MAGNÉZIUM-KARBONÁT, FOKHAGYMAKIVONAT

Tudta?

A vérerek belső felületének a tisztasága és „simasága” esetén a véráram akadálymentes haladása biztosított. Ez fontos kívánalom egy olyan élő szervezetben, mint a miénk, amelyben a vérerek hossza meghaladja a 40 000 kilométert.

 

További cikkeink a termékről:

Tetszett a cikkünk? Ajánlja ismerőseinek!