„Az ember feláldozza az egészségét, hogy pénzt keressen. Aztán feláldozza a pénzét, hogy visszaszerezze az egészségét. És mivel olyan izgatott a jövőjével kapcsolatban, hogy elfelejti élvezni a jelent, az eredmény az, hogy nem él sem a jelenben, sem a jövőben; úgy él, mintha soha nem halna meg, és aztán úgy hal meg, hogy sohasem élt igazán.”

Tendzin Gjaco, a XIV. Dalai Láma

Kedves Érdeklődők!

Cégünk, a BioGroup Magyarország Kft 1994-ben jött létre az emberek segítésére és egészségük védelmére. Fennállásunk óta legfontosabb célunknak tartjuk a magyar orvosok, természetgyógyászok és feltalálók által gyártott termékek illetve eszközök minél szélesebb körben történő megismertetését. Köztudott, hogy a magyar orvosok, feltalálók mindig ott voltak és vannak a világ élvonalában. Amennyiben még nem találtunk egy-egy területen megfelelő magyar terméket, úgy elfogadjuk a külföldön felfedezett legjobbat az egészségünk megőrzése érdekében.

Az évek alatt szerzett tapasztalatokkal felvértezve az ezredfordulón kezdtük el kifejleszteni saját termékpalettánkat, melynek során a természet patikáját hívtuk segítségül az adalékmentes, jól felszívódó, nagy hatásfokkal bíró étrend-kiegészítők és reformélelmiszerek létrehozásánál! A terméktapasztalatok és a visszajelzések pedig minket igazolnak illetve azt a rengeteg befektetett munkát, melynek köszönhetően létrejött ez a csodálatos kollekció, melyet ezúton szeretnénk átnyújtani minden kedves Érdeklődőnek.

Ennek szellemében tevékenységünkkel megpróbáljuk azt elérni, hogy egyre kevesebb beteg ember legyen Magyarországon és szívből remélem, hogy mindenki így gondolja, aki az egészség szolgálatában tevékenykedik.

A következő oldalakon termékeinkről rövid információs anyagot állítottunk össze, de természetesen, igény esetén munkatársaink bővebb felvilágosítással és tanácsadással is szolgálnak, annak érdekében, hogy Önök, igényeiknek a leginkább megfelelő termék birtokába juthassanak.

Szeretettel várunk mindenkit a megújult BioGroupban, ahol termékeink által mindenki személyre szabott testi-szellemi felfrissülést nyerhet! Szállóigévé vált jelmondatunkkal, miszerint:
„Százszor olcsóbb megelőzni, mint gyógyítani a betegséget!”

Kívánok mindenkinek
jó egészséget, üdvözlettel:

Gábeli Marika, ügyvezető

Tetszett a cikkünk? Ajánlja ismerőseinek!