Deák Dezsőné:
Május óta fogyasztom a Jurassic Minerals +-t. Gyomor, ill. ízületi panaszaim nem szűntek meg, viszont a vérnyomásom rendeződött, a keringésem tökéletessé vált, és nagyon jól érzem magam. Alvási problémáim is megszűntek. Nagyon jól végigalszom az éjszakát, és reggel pihentem ébredek. A látásom is sokat javult: szemüveg nélkül írok-olvasok. Megszűnt a fáradékonyságom és javult a koncentráló képességem. Köszönöm barátaimnak, hogy ezt a kitűnő étrendkiegészítőt megismerhettem.

Lendvai Istvánné feljegyzése:
K.J. 72 éves férfi. Agydaganata van. Műtét nem történt. Rendkívül elesett állapotban küldték haza a győri kórházból. Csak 1 sugárkezelést kapott. Roborálás céljából küldték haza, hogy felerősödése után folytatják a sugárkezelést. X.1-től fogyasztja a Jurassic Minerals +-t. Fokozatosan tért vissza az étvágya, ma jól eszik. Kezdetben csak feküdt, közönyös volt. Ma már segítséggel sétál a lakásban, többet üldögél is mindennap. Hangulata sokat javult, érdeklődő saládjával és környezetével kapcsolatban.

Kiss Istvánné:
A Jurassic Minerals + egy csodálatos termék. Nekem gyomorsav problémáimat rendezte. Lábamban izomgörcs előfordult, most már nincs, frissebb vagyok, körmeim nem töredeznek, hajam nem hullik. Családomban hasonló javulások vannak. Férjem körme nem repedezik. Baráti körömben frissebbek testileg, szellemileg. Egy jó barátomnak a cukrát hozta helyre.

Tetszett a cikkünk? Ajánlja ismerőseinek!