2004-ben édesapám (82 éves) súlyos vérszegénységben szenvedett, a vérképe is rossz értékeket mutatott. 2004. 02. 19.-i leletén szereplő adatok:
Süllyedés: 90 mm/óra, Vas: 5,4
Kórházba került, kivizsgálása alatt nem találtak komolyabb bajt, ?csak" a köszvény nevű betegséget. A kezelést követő adatai az alábbiak voltak:
Süllyedés: 69 mm/óra, Vas: 6,5
Ekkor kezdte el a Jurassic Minerals ásványt inni és egy üveg /1l/ elfogyasztása után a következőképpen néztek ki a számok:
Süllyedés: 35mm/óra, Vas: 13,45
A második üveg elfogyasztása után már hihetetlen eredmények mutatkoztak: 
Süllyedés: 18mm/óra, Vas: 13,68
A teljes vérkép értékei szinte tökéletesek lettek. Időközben édesapám visszanyerte erejét, remek formában van és azóta is fogyasztja az ásványt. Sall Margit 06/20-952-57-63

Szeretném Önökkel megosztani a Jurassic Minerals+-al kapcsolatos kedvező tapasztalataimat. 60 évesek vagyunk, férjem szívbeteg, nekem csontritkulásom van. Betegségünk szintentartására és az immunrendszerünk erősítésére isszuk a Jurassic Mineralst-. Nagyon kedvezőek a tapasztalataink.
Keresztlányunk, aki 30 éves egyetemi tanár, sclerosis multiplex kezelésére kap infúziókat és gyógyszereket. Régebben hullott a haja, és pattanásos lett a bőre a kezelésektől. Mióta issza a Jurassic Mineralst, azóta ez teljesen megszűnt.
P.M.-né, Siklós

Tetszett a cikkünk? Ajánlja ismerőseinek!