A biogroup.hu oldalai található információk az ismeretterjesztést és a tájékoztatást szolgálják. Nem helyettesíthetik szakember véleményét, a szakemberrel történő személyes megbeszélést. Termékeink fogyasztását ajánlott megbeszélnie kezelőorvosával, gyógyszerészével.

A BioGroup Kft. oldalán található gyógynövényekkel, vitaminokkal valamint ásványi anyagokkal kapcsolatos írások tájékoztató jellegűek, azok általános tulajdonságait mutatja be.
A BioGroup Kft. által gyártott termékek élelmiszerek, étrend-kiegészítők, melyek OÉTI által notifikáltak, beltartalmi értékei minden esetben megfelelnek a notifikációban szereplő adatoknak. 
A termékek használatával kapcsolatos tapasztalatok, vélemények egyénileg és a körülmények függvényében változóak. A BioGroup Kft. minden olyan kijelentéstől elhatárolódik, mely az által gyártott étrend-kiegészítőknek olyan tulajdonságait közvetíti, mely nem felel meg a besorolás követelményeinek. 
A biogroup.hu honlap tulajdonosa a BioGroup Kft. tájékoztatja olvasóit, hogy weboldalainak böngészése egyúttal az alábbi feltételek elfogadását jelenti:

  • A honlap tulajdonosának előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos az oldalak tartalmának egészét vagy részeit bármely formába felhasználni, reprodukálni, átruházni, terjeszteni, átdolgozni, vagy tárolni. A biogroup.hu beleegyezik abba, hogy – saját, személyes használatra a szabad felhasználás körében – olvasói ezen oldalak tartalmát, vagy kivonatait számítógépen tárolják vagy kinyomtassák.

  • Híreink, publikált anyagaink minden esetben a feltüntetett szerző tulajdonát képezik (amennyiben nincs külön feltüntetve a szerző, akkor a BioGroup Kft. tulajdonát.)

  • Az oldalon megjelenő tartalmak, hozzászólások azok szerzőinek véleményét tükrözik, melyekért felelősséget nem vállalunk.

  • A BioGroup Kft. fenntartja magának a jogot a hozzászólások illetve felhasználók által beküldött tartalom előzetes értesítés, figyelmeztetés és indoklás nélküli törlésére.

  • A biogroup.hu nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott, továbbított, tárolt, hozzáférhetővé tett tartalmakért, melyekhez a biogroup.hu weboldalai kapcsolódnak, vagy amelyekre hivatkoznak

Cégkivonat

Tetszett a cikkünk? Ajánlja ismerőseinek!