A szervezet kis vegyi üzemének tisztítója, karbantartója mely a májfunkció számos pontját érintő többfunkciós készítmény.

A szervezet kis vegyi üzemének tisztítója, karbantartója mely a májfunkció számos pontját érintő többfunkciós készítmény.

A májnak több funkciója van:

  • A cukrok glikogén formában történő raktározása, 
  • ezzel normalizálva a vércukorszintet.
  • Zsírsavak átalakítása, zsírsavak lebontása, ketontestek
  • elégetése (Hepatitisz, májgyulladás, májzsír).
  • Aminosavak lebontása, szintetizálása (anyagcsere).
  • A bélből felszívódó mérgek közömbösítése, méregtelenítése.
  • Különböző fehérjék szintetizálása (anyagcsere).
  • Az epe termelése (az epehólyag már csak tárolja az epefolyadékot).
  • Magzati korban betöltött vérképző szerepe van. Ezen kívül még szerepet kap, bizonyos enzimek, véralvadási faktorok és a koleszterintermelésben, a vér és energiaraktározásban, vitaminok, hormonok aktivitásában, illetve immunfunkciók ellátásában.

Miben nyújthat segítséget?

A HEPAZIT NOVUS a májfunkció számos pontját érintő többfunkciós készítmény. Az olíva olajban lévő alfa zsírsav, és az E-vitamin, antioxidánsok a szervezet védelmét és méregtelenítését szolgálják, a szabadgyökök közömbösítése révén.

A máriatövis termés, védi a májat, elősegíti az új májsejtek fejlődését, javítja a májfunkciót. A máriatövis termést és csalánmagot célszerűbb úgynevezett lipotrop keverék (zsírban oldódó) formában alkalmazni. Ez a keverék felgyorsítja, és elősegíti a méreganyagok távozását a májból, véd számos májkárosító hatás ellen. Erősíti a sejtmembránt, hogy a méreganyagok ne tudjanak a sejt belsejébe jutni.

A termék formulája olajos kolloid szuszpenzió, mely a májba szállítja a tápanyagokat, ahol közvetlen védelmet nyújtanak. Egészséges ételeink és életmódunk a legfőbb őre egészségünk megőrzésének.

Forrás: Egyedi humán intervenciós vizsgálatok, publikációk 2008. jan. 25. Váradi Tibor: Népbetegségek megelőzése és szelíd gyógymódjai 2004.

Hepazit Novus C-90

Összetevők:

EXTRA SZŰZ OLIVAOLAJ, ZSELATIN, MÁRIATÖVIS TERMÉS ÖSSZES KIVONAT: /EXTRA SZŰZ OLIVAOLAJ, MÁRIATÖVIS TERMÉS (CARDUI MARIAE FRUCTUS) OLAJ, PROPYLÉN GLYCOL ÉS CSALÁNMAG (URTICAE SEMEN) OLAJ/, EMULGEÁLÓSZER: GLICERIN MONOSZTEARÁT, DL-A-TOKOFEROL-ACETÁT (E-VITAMIN)

Tudta?

Az emberi szervezet legnagyobb mirigye a máj, egyik legfőbb méregtelenítő szervünk amely a szervezetbe bekerült testidegen anyagokat hatástalanítja. A máriatövis termés védi a májat, javítja a májfunkciót, és a májsejtek megújulását.

Tetszett a cikkünk? Ajánlja ismerőseinek!