Állapotjavító cikksorozatunk következő állomása a rekeszizom alatti terület, valamint a hasizom hátsó része. Biztonsági öveket becsatolni, ablakon kihajolni tilos! A fedélzeten méregtelenítjük a májat, és megdolgozzuk a vesét, ugyanis számos problémánk oka eme két szerv alulműködése.

Állapotjavító cikksorozatunk következő állomása a rekeszizom alatti terület, valamint a hasizom hátsó része. Biztonsági öveket becsatolni, ablakon kihajolni tilos! A fedélzeten méregtelenítjük a májat, és megdolgozzuk a vesét, ugyanis számos problémánk oka eme két szerv alulműködése.

Ezúttal a májunkra és vesénkre keresünk valami természetes és hatékony gyógyírt. A máj a szervezet kis vegyi üzeme, tisztítója, karbantartója, valamint a legnagyobb mirigyünk. A máj a rekeszizom alatt a jobb oldalon helyezkedik el. Szüksége van a törődésre, mert egyik legfőbb méregtelenítő szervünk is, amely a szervezetbe került testidegen anyagokat hatástalanítja. A máriatövis termés védi a májat, javítja a májfunkciót, és a májsejtek megújulását. A Hepazit Novus máriatövis termés kivonatot, csalánmagolajat és E-vitamint tartalmazó étrend-kiegészítő.

Májunk sokat dolgozik = sok törődésre szorul

Májunk feladatköre igen összetett, ahogy a mai világban mondják: több állásban teljesít szolgálatot.  Sok minden egyéb mellett a cukrok glikogén formában történő raktározása is az ő feladata, ezzel normalizálja a vércukorszintet. Továbbá: zsírsavak átalakítása, zsírsavak lebontása, keton-testek elégetése. Aminosavak lebontása, szintetizálása. A bélből felszívódó mérgek közömbösítése, méregtelenítése. Az epe termelése (az epehólyag már csak tárolja az epefolyadékot).

Magzati korban betöltött vérképző szerepe van. Ezen kívül még szerepet kap, bizonyos enzimek, véralvadási faktorok és a koleszterintermelésben, a vér és energiaraktározásban, vitaminok, hormonok aktivitásában, illetve immunfunkciók ellátásában. És ez nem kevés munka, napi 24 órában.

I did it máj way…

• A Hepazit Novus a májfunkció számos pontját érintő többfunkciós készítmény.
• Az olíva olajban lévő alfa zsírsav, és az E-vitamin, antioxi-dánsok a szervezet védelmét és méregtelenítését szolgálják, a szabadgyökök közömbösítése révén.
•A máriatövis termés, védi a májat, elősegíti az új májsejtek fejlődését, javítja a májfunkciót.
•A termék formulája olajos kolloid szuszpenzió, mely a májba szállítja a tápanyagokat, ahol közvetlen védelmet nyújtanak. Egészséges ételeink és életmódunk a legfőbb őre egészségünk megőrzésének.

Ha vesénk rendben, valahogy szebb a világ

A fitoterápia, a húgyúti betegségek esetén általánosan alkalmazott kezelési mód. Tisztítókúrával elérhetjük, hogy ne legyen szükség antibiotikumra. Vesénk a hasüreg hátsó részén, a hashártyán kívül, az ágyéki gerinc két oldalán található, vastag zsírrétegbe ágyazva. Az Urozit Novus Bio tökmagolajat és a csalán növényi kivonatát tartalmazó étrend-kiegészítő.
•Vesénk méregtelenít, egyensúlyban tartja a szervezet folyadék, só-és vízháztartását.
•Elsődleges feladatát tekintve szűrőrendszer, mely a vérből kiszűri a bomlás termékeket, amelyek az anyagcsere során keletkeznek. Elégtelen működésének következménye lehet veseelégtelenség, vesekő, nefrózis, némely mozgásszervi megbetegedés.
•A vese továbbá a hormonháztartásban és vérnyomás szabályozásában, valamint a sav-bázis egyensúly fenntartásában is szerepet játszik. 
•A veséket károsító tényező lehet a túlzott fehérje és só bevitel, a nehézfém terheltség, egyes gyógyszerek mellékhatása és a kevés folyadék fogyasztás.
•A diónyi nagyságú prosztata az életkor előre haladtával megnagyobbodik, elnyomja a húgycső falát és ezzel gátolja a vizelet áramlását. Így célszerű húgyúti betegségekkel együtt kezelni.

A vese a vér szűrőrendszere!

•Az Urozit Novus, a vese funkcióra, vizelet kiválasztásra ható, a húgyúti fertőzések és gyulladások kezelésének kiegészítésére ajánlott több funkciós készítmény.
•Elterjedten használják prosztata eredetű fájdalmas vizeletürítés, alsó húgyúti fertőzések tüneteinek enyhítésére, érelmeszesedés lassítására, gyulladási folyamatok gátlására.
•A csalán és a nyírfalevél alkalmas a vese és húgyutak (izületek, köszvény) gyulladásos betegségeinek kezelésére. A csalánt már ősidők óta használják tisztítókúrák alkalmával.

A termék formulája, olajos kolloid szuszpenzió, mely hasznosulását eredményezi. Markáns tünetek esetén, orvosi felügyelet szükséges.

Tetszett a cikkünk? Ajánlja ismerőseinek!