Meglepő? Mégis igaz! 6 pohár vízzel (1,5 l). Ha felkészült életmódja megváltoztatására, elkezdheti az általunk már kipróbált módszert.

Meglepő? Mégis igaz! 6 pohár vízzel (1,5 l). Ha felkészült életmódja megváltoztatására, elkezdheti az általunk már kipróbált módszert.

A terápia használati utasítása:

  • Reggel, amint felkel az ágyból (anélkül , hogy akár fogat mosna), igyon meg 1,5 l vizet (5-6 pohár).
  • Ezután mossa meg az arcát és üljön le! Nyugalmi állapotban figyeljen teste rezgéseire.
  • Nagyon fontos megemlíteni, hogy 1 órával a másfél liter víz megívása előtt és után semmilyen folyékony vagy szilárd táplálékot ne igyon, ne egyen!
  • Legjobb, ha a fogyasztandó vizet, előző este felforraljuk.

Lehetséges meginni egyszerre 1,5 l vizet?

Eleinte nehéznek tűnhet meginni egyszerre 1,5 l vizet, de fokozatosan hozzá lehet szokni. Kezdetben igyon meg először négy pohár vizet, majd kb. két perc elteltével igya meg a többit! Lehet, hogy észreveszi gyakrabban jár vizelni (2-3x egy óra alatt), de idővel ez természetes lesz. A kísérletek alapján ezzel a terápiával a következő betegségeknél változás állhat be.
székrekedésnél 2-3 nap alatt
savasodási problémánál 2-4 nap alatt
cukorbetegségnél 7-14 nap alatt
magas vérnyomásnál 4 hét alatt
tuberkulózisnál, rákos betegségeknél 3 hónap alatt

A vízterápia jótékony hatással van még a fejfájásra, vérszegénységre reumás fájdalmakra szélütés és érelmeszesedés okozta panaszokra, akut és idült gyulladásos betegségekre, vesekőre, gyomor és bélproblémákra.

Gyógyuljon vízerápiával!

Hogyan segít a víz?

Az egyszerű ivóvíz helyes fogyasztása tisztítja az emberi szervezetet. A vízívásos módszer bizonyítottan aktiválja a vékony és vastagbél nyálkahártyáját, valamint segíti a friss vér képzését (orvosi megnevezése: Haemotopaezis). Ha a vastagbél kellő képen kitisztul, akkor képes a napi néhányszori étkezés alkalmával felvett tápanyagot maradéktalanul felszívni, és a nyálkahártya segítségével friss vért termelni. Ha már a tápanyagokról beszélünk, fontos megemlíteni, hogy az emberi szervezetnek 90 fajta tápanyagra van szüksége naponta. Ennek legnagyobb részét a napi 60-70 ásvány és nyomelem alkotja. Ezért ajánlatos a vízterápiát ásványi anyagok hozzáadásával kiegészíteni. Viszont egyáltalán nem mindegy hogyan. Ne fogyasszon a vízterápiához bolti ásványvizet, mert anorganikus- a szervezet számára csekély mennyiségben hasznosítható ásványt tartalmaz!

Mit igyunk helyette? Ajánlatunk az ATLANTISZ-A, egy 100%-ig növényi eredetű táplálék kiegészítő, mely 72 ásványt és nyomelemet tartalmaz, a szervezet számára a lehető legtermészetesebb kolloid formában és 98%-os felszívódási képességgel rendelkezik. Keverjük bele a vízterápiánál használandó vízbe, így természetes ásványvizet készíthetünk magunknak.

Tetszett a cikkünk? Ajánlja ismerőseinek!