Édesgyökér + ananász eszencia

Emésztési zavarok csökkentésére valamint testsúly csökkentő diéták kiegészítésére.

Édesgyökér + ananász eszencia

Emésztési zavarok csökkentésére valamint testsúly csökkentő diéták kiegészítésére.

z édesgyökér (Glycyrrhiza glabra L.) komplex hatása mellett a testsúly csökkentő diéták kiegészítésére kiválóan alkalmas. Az eszencia, édesgyökér hámozott kocka (Liquiritiae radix mund.) ból készült,mely széles körű hatóanyag bázist biztosít. Az ananász eszencia a szükséges enzimek hordozója. Az L- karnitin és króm részt vesz a sejtszintű zsír anyagcserében, és energiatermelő folyamatokban.
Az édesgyökérben található glicirrhizin fokozza a mellékvese hormon termelődését, ezáltal az anyagcsere folyamataira jelentős befolyást gyakorol.
Az édesgyökér eszencia fokozza a nyelőcsövet, gyomorfalat védő nyák termelődését, hogy így óvja a gyomorsav maró hatásától. Ennek következtében nagy segítségére van a gyomorégésben, gyomorfekélyben és gyulladásos bélbetegségben szenvedőknek. Csak nyállal keverve kezd aktivizálódni, ezért emésztési problémák kezelésére a legmegbízhatóbb készítmény.
Mindemellett számos hatékony antioxidáns tulajdonsággal és ösztrogénszerű hatással rendelkező vegyületet tartalmaz. Csökkenti a gyulladást és növeli a szervezet immunrendszere által termelt antivirális anyagnak az interferonnak szintjét.
Az édesgyökér alkalmazható a légzőszervi betegségek gyógyításában, mivel hatóanyaga a légzőszerveket megtámadó vírusokkal szemben hatásos, és ezáltal csillapítja a köhögést, a torokfájást, fellazítja a nyálkahártyára tapadt váladékot.
Az édesgyökér, bár nevére utalóan édes ízű, a szervezetben több lépésben átalakul és más úton bomlik le mint a répacukor, így fogyókúrázók, cukorbetegek is fogyaszthatják.

Fitt-amin csepp 50ml

Miben nyújthat segítséget?

  • Testsúly csökkentő diéták kiegészítésére, zsír anyagcsere fokozó, részt vesz az energiatermelő folyamatokban, izomépítésben.
  • Idült fáradtság és fibromyalgia tüneteinek enyhítésére.
  • Emésztési zavarok ellen.
  • Az ekcéma kezelésére.
  • A májgyulladás utáni lábadozás elősegítésére.
  • Az immunrendszer erősítésére.
  • Légzőszervi betegségek enyhítésére.
  • A menstruációs és klimaxos zavarok kezelésére.
  • Az édesgyökér jótékony hatása olyan sokoldalú, hogy élet elixírnek tekinthető.

Forrás: Intervenciós vizsgálatok,publikációk 2008. jan. 25., Dr. Ladocsi Teréz docens, szakbiológus. Dr. Vásárhelyi Barna laboratóriumi szakorvos.

Összetevők:

ÉDESGYÖKÉR ESZENCIA: /IONCSERÉLT VÍZ, ÉDESGYÖKÉR HÁMOZOTT KOCKA (LIQUIRITIAE RADIX MUND), ALKOHOL 96%-OS, ALMASAV/, GLICERIN (NEDVESÍTŐSZER), ION­CSERÉLT VÍZ, ANANÁSZ ESZENCIA, L-KAROTIN, KRÓM-KLORID III.

Tudta?

Édesgyökér, a magyar Aloe vera. A kunsági tanyavilág élő sövény növénye. Évszázadok óta elterjedten használta a népgyógyászat, a gyerekek fogzásától az időskori anyagcsere betegségekig.

Tetszett a cikkünk? Ajánlja ismerőseinek!