Az emberi test maga a csoda: poraiból is képes feltámadni és szinte elnyűhetetlen. Ennek a csodás rendszernek viszont feltételekhez kötött a működése. Testünkben 5-6 liter vér  folyik, mely szervezetünk szállítórendszere, amely a legkisebb sejthez is eljut. A szív pumpálja a testbe, táplálékot és oxigént visz a sejtekhez, s onnan elszállítja a omlástermékeket, salakanyagokat. Ennyi munka után érrendszerünk megérdemli a gondoskodást. Ismerkedjünk meg három termékkel, melyeket kifejezetten az érrendszer karbantartására fejlesztettek magyar kutatók.

Az emberi test maga a csoda: poraiból is képes feltámadni és szinte elnyűhetetlen. Ennek a csodás rendszernek viszont eltételekhez kötött a működése. Testünkben 5-6 liter vér  folyik, mely szervezetünk szállítórendszere, amely a legkisebb sejthez is eljut. A szív pumpálja a testbe, táplálékot és oxigént visz a sejtekhez, s onnan elszállítja a bomlástermékeket, salakanyagokat. Ennyi munka után érrendszerünk megérdemli a gondoskodást. Ismerkedjünk meg három termékkel, melyeket kifejezetten az érrendszer karbantartására fejlesztettek magyar kutatók.

VITA – C Csipkebogyóval és szelénnel

A C-vitamin a legismertebb, sokoldalú vitamin, hatása az egész szervezetre kiterjed. A C-vitamin vízoldékony, se előállítani, se raktározni, nem képes a szervezet. A C- vitamin számos friss gyümölcsben, zöldségben található, de leghatékonyabb természetes forrása a vadrózsa termése. Természetes forrásból az aszkorbinsav (C-vitamin) kivonatolására azért van szükség, mert koncentrált formában, azonosított minőségben, pontos mennyiségben így adagolható. A csipkebogyó és szelén együttes bevitele – a flavonoidoknak köszönhetően – garantálja a hatékonyabb felszívódást.

Gyógyszerek rendszeres szedése, valamint  élvezeti szerek tartós fogyasztása is okozhat C-vitamin hiányt. A C-vitamin szükséglet emelkedik nagyobb megterhelés esetén.  A környezeti ártalmak, nehézfém terheltség, gátolja a vitaminok felszívódását. A termék vízben oldódó antioxidánsként védi a sejteket a szabad gyökök károsító hatásával szemben, aktiválja az enzimeket, és a sejtlégzést. Meggyorsítja a sérülések gyógyulását, segíti a szövetek újjáépítését, részt vesz a csontok, kollagén rostok regenerálásában.

BILOVIN – teljes körű karbantartó az ősidőkből

A páfrányfenyő (Ginkgo biloba) a Föld egyik legősibb lakója. Kínában már több mint 200 millió éve meghonosodott. A világ minden táján az emlékező képességre gyakorolt hatása miatt ajánlják. Ez a fa a föld őstörténetének tanúja, titka a levelének hatóanyagaiban rejlik. Flavonoidokat és terpenoidokat tartalmaz, és eme vegyületeknek köszönheti antioxidáns és véralvadásgátló tulajdonságát. Így javítja a vérkeringést és védi az idegsejteket. A vörös szőlő magolaj magas telítetlen zsírsav értéke az egész szervezetre kiterjedő antioxidáns sejtvédelmet biztosít. A vörös szőlő magolajában található proantocianidin (PCO) bioflavonoidok, egyike azon anyagoknak, amelyek még a vér-agygáton is képesek átjutni, így megvédik az agysejteket a szabad gyökök roncsoló hatásától. Ezek a hatóanyagok hasonló módon védik a keringési rendszert, az agyat, a szemet, a májat és védik a sejteket. A két összetevő együttes hatása szinte minden életfunkciót érint. A BILOVIN multifunkciós készítmény, fokozza az agyi aktivitást, az agyi vérkeringést, a központi hormon rendszert szabályozza, a fáradságot csökkenti, lassítja az öregedési folyamatokat. Növeli a tanulási képességet, javítja a koncentrációt, az emlékezetet és a reflexeket.

REVIDOL – szívünk a szívügyünk            

Szívünk életünk motorja. Évek óta gyűlnek a tudományos bizonyítékok arról, hogy a poli-fenolok képesek az erek elmeszesedési folyamatát késleltetni, rendszeres szedésük a már kialakult elváltozásokat mérsékli. A szív percenként hetven-nyolcvanszor dobban, ereinkbe pumpálva a vért, évtizedeken keresztül. A vörös szőlő eredetű fenolos vegyületek kedvezően hatnak a szív és érrendszer általános állapotára, az erek rugalmasságára. Egyúttal „előedzik” a test motorját, a szívet a viszonylagos oxigénhiány elviselésére.

A REVIDOL javítja az erek rugalmasságát, ezáltal késlelteti az érelmeszesedés folyamatát. Csökkenti a koszorúér-betegségek, ezáltal a szívinfarktus kialakulásának esélyét.

A salakanyagok szövetekből történő eltávolításával védi az izületek és szövetek állapotát, ezáltal csökkenti a mozgásszervi megbetegedés esélyét. Növeli a stresszre adott ingerválasz sebességét és védi a sejteket a szabad gyökök káros hatásától. 
A termékben felhasznált vörös szőlő-kivonat Madeira szigetéről, francia nemesítéssel előállított Cabernet sauvignon honosított fajtájából származik. A vörös szőlő mag-héj őrlemény magas polifenol tartalma, kémiai átalakítás nélkül nyújtja a kívánt hatást.
 

Tetszett a cikkünk? Ajánlja ismerőseinek!