71 éves úr:
"Nehéz munka és elkopás általi őrjítő hátfájdalmak.Ok nélküli váltakozó erősségű fejfájások immár legalább 30 éve. Az orvosok tanácstalanok! Részben elzsibbadt ujjak főleg kerékpározás közben. Időnként semmihez sem volt kedvem. Nagyon időérzékeny voltam.
A hátfájdalmak az erős kopás miatt természetesen maradtak, de most többé-kevésbé elviselhető, némely napokon szinte fájdalommentes. Aminek a legjobban örülök, hogy a fejfájások gyakorlatilag megszüntek, ez a legnagyobb nyereségem s ezáltal jobb az életkedvem is. Az ujjak zsibbadása teljesen megszünt.
A feleségem korábban gyakran felébredt és a fájdalmaktól azt sem tudta, hogy mit tegyen. Nagyon erős lábgörcsök kínozták. Most nem hallok egy mukkot sem, a fájdalmak teljesen megszüntek. Hát ez nem egy öröm?"

62 éves hölgy:
"Az én fő problémám a jobb térd és a bal ugróizület illetve a kezek fájdalmai voltak. Továbbá a gyerekkorból fennmaradt krónikus bronchitis gyakori heveny rohamokkal is fennállt, magas vérnyomás, amely azonban gyógyszerekkel jól kordában volt tartva. Hátfájdalmak is gyakoriak voltak.
A mágnesesmező kezelés kezdetét követően a fájdalmak érezhetően alábbhagytak, olyannyira, hogy már fájdalomcsillapító tablettákra nincs is szükségem. Újra jobban tudok járni, a hátfájdalmak ritkává váltak. A bronchitisszimptóma is mérséklődött. Már a kezelés első ülése után továbbajánlottam a készülékrendszert."

Tetszett a cikkünk? Ajánlja ismerőseinek!