Az energiaforrás

A szervezet számára nélkülözhetetlen biológiai energiaforrás, mely megfiatalíthatja a szervezetet, acélosíthatja az izmokat és igen jó hatással lehet az agyműködésre is.

Az energiaforrás

A szervezet számára nélkülözhetetlen biológiai energiaforrás, mely megfiatalíthatja a szervezetet, acélosíthatja az izmokat és igen jó hatással lehet az agyműködésre is.

A Koenzim Q-10 szintje a szervezetben az évek folyamán, és bizonyos betegségek hatására csökken, ezért harminc éves kortól rendszeres szedését javasolják, és minden esetben ha idült fáradékonyság, allergiás tünet együttes, szívpanaszok jelentkeznek, vagy támogatni szükséges az immunrendszert.

Megelőzésként a Koenzim Q-10-nek és a komplexben szuszpenzált hatóanyagoknak egészségvédő szerepet tulajdonítanak, a szívinfarktus és egyéb szabad gyökökkel összefüggő betegségek megelőzésében.

A Q-10 megfiatalítja a szervezetet, acélosítja az izmokat, és igen jó hatással van az agyműködésre is. A Q-10 koenzim vitaminhoz hasonló anyag. Emlékeztet az E-vitaminra, ám még annál is erőteljesebb antioxidáns hatású. Egyfajta katalizátornak tekinthető, amely felgyorsít, vagy más irányba terel bizonyos biokémiai folyamatokat. Biológiai szempontból a Q-10 mint az energiatermelés szabályozója érdemel figyelmet. A Q-10 koenzim indítja be és tartja működésben a mitokondriumokat, vagyis a sejtek parányi „erőműveit”, ahol a táplálékból a testünkben előállított magas energiatartalmú „fűtőanyag”, az adenozintrifoszfát (ATP) molekula keletkezik.

Ahogy öregszünk, a meredek egyre meredekebb, a szív és a tüdő egyre nehezebben dacol a gravitációs terheléssel. Testünk úgy 30 éves korunkig saját maga megtermeli a számára zavartalan működéshez szükséges mennyiséget. Ha a Q-10 mennyisége akár csak 25%-al csökken, máris megbetegszünk.

Energy Queen Q10 C-90

Miben nyújt segítséget?

A Koenzim Q-10 és az összetevők egymás hatását felerősítve növelik a szervezet energia szintjét. A szívizomzat energia ellátásával javítja a vérkeringést. Dinamikus ritmussal életenergiával tölti fel az egész szervezetet, az ENERGY QUEEN fogyasztásával a biorezonancia, manuál és mágnesterápia hatásfoka növelhető.

A Koenzim Q-10 az E – vitamin és a β – karotin, telítetlen zsírsavak lassítják az öregedési folyamatokat. A kolloid szuszpenziós állag, biztosítja a tápanyagok felszívódását.

Az antioxidáns hatású koenzim Q-10, valamint a növényi kivonatok védik, erősítik az immunrendszert, általános roboráló hatású. A termék Eur. tisztaságú Koenzim Q-10 és E vitamin, valamint természetes karotinoid komplex kombinációjával készült.

Összetevők:

EXTRA SZŰZ OLIVAOLAJ, ZSELATIN, EMULGEÁLÓSZER: GLICERIN MONOSZTEARÁT, COENZYME Q10, KAROTTAOLAJ, DL-A-TOKOFEROL-ACATÁT (E-VITAMIN)

Tudta?

Japán, svéd, olasz, kanadai és más országokban praktizáló orvosok, Koenzim Q-10 használatát előírják szívbetegeiknek. Az ENERGY QUEEN - Q-10 biológiai energia forrás, a koenzimen kívül a szervezet számára nélkülözhetetlen, csak táp­lálékkal felvehető egészségvédő anyagokat tartalmaz.

Tetszett a cikkünk? Ajánlja ismerőseinek!