A személyre szabott termékajánlással elkerülhető, hogy felesleges szereket vásároljon és szedjen be. Sokkal olcsóbb és ésszerűbb olyan hatóanyagokat beszerezni, amire valóban szüksége van. A szív-és érrendszeri problémáktól a bélrendszeri gondokig, számos problémára kínálunk hatékony megoldást.

A személyre szabott termékajánlással elkerülhető, hogy felesleges szereket vásároljon és szedjen be. Sokkal olcsóbb és ésszerűbb olyan hatóanyagokat beszerezni, amire valóban szüksége van. A szív-és érrendszeri problémáktól a bélrendszeri gondokig, számos problémára kínálunk hatékony megoldást.

A BioGroup Magyarország Kft 1994-es megalakulása óta legfontosabb céljának tekinti a magyar orvosok, természetgyógyászok és feltalálók által gyártott termékek minél szélesebb körben történő megismertetését. mely tevékenységnek köszönhetően az elmúlt 17 esztendő alatt közel 30 saját fejlesztésű és gyártású terméket forgalmaz az étrend-kiegészítők egyre bővülő palettáján. A személyre szabott termékajánlással elkerülhető, hogy felesleges szereket vásároljon és szedjen be. Sokkal olcsóbb és ésszerűbb olyan hatóanyagokat beszerezni, amire valóban szüksége van.

Szív-és érrendszeri problémával küzd?

KVARGEZIT: Vérereink belső felületének tisztasága és „simasága” esetén a véráramnak akadálymentes a haladása. 36 éves korunktól ereink elhasználtsága számos problémához vezethet, mert lassan megkezdődik a több tízezer kilométer hosszú érhálózatunk eltömődése. A Kvargezit összetételében csak olyan természetes anyagok vannak, amelyeket a mindennapi étkezés során fogyasztunk. A tisztulási folyamat, a Kvargezit rendszeres szedését követően, már pár hét alatt érezhető.

BILOVIN: hatékonyságát a Ginkgo biloba levelének köszönheti. A hozzá adott vörös szőlő magolaj magas telítetlen zsírsav értéke az egész szervezetre kiterjedő antioxidáns sejtvédelmet biztosít. A vörös szőlő magolajában található proantocianidin (PCO), bioflavonoidok egyike azon anyagoknak, amelyek hasonló módon védik a keringési rendszert, az agyat, a szemet, a májat és védik a sejteket a tumoros sejtszaporulat ellen.

CARDIOVIN+: A szív szervezetünk motorja, funkcióját az izomrostok összehúzódásának, és elernyedésének ritmikus változása biztosítja, ezt az izomsejtekben keletkező elektromos ingerület hozza létre. A CARDIOVIN+ a szív és keringés több pontjára ható multifunkciós készítmény, mely kiegészíti az egyoldalú táplálkozást, és a vegetáriánus étrendet. Javítja a szívben az ingerület átvitelt, csökkenti a vérzsír (triglicerid) szintjét, véd a szívritmuszavar és érelmeszesedés ellen.

Vegetatív problémákra, gyomor, vagy bélrendszeri gondokra:

LIFE HARMONY: funkcionális élelmiszer, mely segíti a szervezet védelmi rendszerének lerövidíteni a stressz-állapotra adott válaszreakciót. A stressz, a modern életmód elkerülhetetlen velejárója, kimerítheti a szervezetet, és növelheti a betegségek iránti fogékonyságot. A rövid ideig tartó stressz nem veszélyes, ám a rendszeres és tartós feszültség káros hatással lehet a testi, lelki egészségre.

CIRCO BALANS: A vegetatív idegrendszer a testműködéseket összehangoló, összetett kommunikációs rendszert irányítja. A fekete áfonya bogyó kivonatában, a többi gyümölcsben található antocianin tartalom 100-250-szerese található. A CIRCO-BALANS, a nevére utalóan, a keringés és az egyensúly elixírje, a vegetatív idegrendszeren keresztül fejti ki hatását.

VITADIN: Ahhoz, hogy 30 mg riboflavinhoz jusson, naponta körülbelül 14 l tejet kellene innia, ez a mennyiség azonban könnyebben fedezhető funkcionális élelmiszerrel, mely probiotikumként is funkcionál. A VITADIN különböző eredetű természetes forrásból származó teljes értékű polypeptideket (aminosavakat) tartalmaz. A készítmény elsősorban a fogyasztó bélrendszerében élő jótékony hatású bélbaktériumok szaporodását segíti, a rothasztó káros baktériumokat pedig kiüríti.

 

Tetszett a cikkünk? Ajánlja ismerőseinek!