Egy cukrosoknak és diétázóknak kifejlesztett kapszulában a vitalitás titka, hisz a Koenzym Q10 és a C-vitamin lassítják az öregedési folyamatokat.

Egy cukrosoknak és diétázóknak kifejlesztett kapszulában a vitalitás titka, hisz a Koenzym Q10 és a C-vitamin lassítják az öregedési folyamatokat.

A Coenzyme Q10 (ubiquion) az emberi szervezet anyagcsere folyamataiban, katalizátor szerepet tölt be. Enzimekhez kapcsolódó molekula, innen ered a (koenzim) elnevezés.
A koenzimnek lényeges szerepe van az energiatermelésben, így nem csoda, hogy a test minden sejtjében jelen van. Ubiquista = mindenütt jelen lévő. Antioxidáns tulajdonságánál fogva, védi a sejteket az oxidatív stressz ellen.

Miben nyújt segítséget?

Kiegészíti az egyoldalú táplálkozást, és a vegetáriánus étrendet!
Javítja a fizikai szellemi kondíciót, és a szervezet fertőzésekkel szembeni ellenálló képességét. A Coenzyme Q10 és C-vitamin lassítják az öregedési folyamatokat. A zsír és vázizmokat friss energiával látja el, ezáltal védi a szív és a keringési rendszert. Segíti az ínybetegségek kezelését, a fogak egészséges karbantartását. Megelőzéskent védi a szervezetet minden olyan betegségtől, mely a sejt oxidációs folyamataival összefügg.
Az összetevők sokoldalú komplex hatást nyújtanak, a vitmin mix, az esszenciális vitaminokat tartalmazza, melyek nélkülözhetetlenek a fehérje, szénhidrát zsír anyagcseréhez.
A B6-vitamin szükséges a vérképzéshez, részt vesz a normál homocisztein szintjének fenntartásában, az idegrendszer normál működésében. Csökkenti a stressz negatív hatását (B1-vitamin). A B2- vitamin, Béta-karotin, az egészséges bőr, köröm és haj állapotáért felelős, javítja a látást, mérsékli a szem kifáradását. Alginát méregtelenítő, tisztító hatású, segíti a sav-bázis egyensúly fenntartását.
A króm az inzulin hatásmechanizmusát befolyásolja, segíti a szénhidrát anyagcserét, testsúly diétán lévőknél, cukorbetegeknél különösen figyelemmel kell lenni a megfelelő mennyiségű króm bevitelére.
A DIET – Q10 speciális technológiával készült termék, mely lehetővé teszi a Coenzyme Q –10, Béta-karotin és E –vitamin, vízoldékony emulzióját, ezzel a diétázók, és organikus termékeket igénylők számára is, ajánlható fogyasztása.

Forrás: Egyedi humán intervenciós vizsgálatok, szakértői vélemények, publikációk 2008. jan. 25.

Diet Q10 C-90

Összetevők:

ALGINÁT (EMULGEÁLÓSZER), ASZKORBINSAV (C-VITAMIN), VITAMIN MIX: /MALTODEXTRIN, NIACIN (B-3 VITAMIN), ALFA-TOKOFEROL (E-VITAMIN), PANTOÉNSAV (B-5 VITAMIN), PIRIDOXIN (B-6 VITAMIN), RIBOFLAVIN (B-2 VITAMIN), TIAMIN (B-1 VITAMIN)/, FOLSAV, BIOTIN, COBALAMIN (B-12 VITAMIN)/, ZSELATIN, COENZYME Q-10, BÉTA-KAROTIN, KRÓM-KLORID.

Tudta?

Több tudományos publikációban igazolt tény, hogy a vízben oldódó vitaminok, mintegy háromszoros hatékonyságúak a hasznosulásuk tekintetében, mint a zsírban oldódó vitaminok. Transz-emulziós eljárással a hatóanyagok vízoldékonnyá alakítása jelentősen növeli a Coenzyme Q10, Béta-karotin, E-vitamin aktivitását, és az antioxidáns hatást.

További cikkeink a termékről:

Tetszett a cikkünk? Ajánlja ismerőseinek!