A BioGroup Magyarország cikksorozatának két következő epizódja, a lassan két évtizedes múlttal rendelkező cég egyik legsikeresebb termékéről, az érrendszerünk karbantartására kifejlesztett Kvargezitről szeretnénk az eddigieknél kicsit részletesebb információt nyújtani. Ráadásul nem szeretnénk a sötétben tapogatózni, ezért magát a feltalálót, Kulcsár doktort bírtuk szóra.

A BioGroup Magyarország cikksorozatának két következő epizódja, a lassan két évtizedes múlttal rendelkező cég egyik legsikeresebb termékéről, az érrendszerünk karbantartására kifejlesztett Kvargezitről szeretnénk az eddigieknél kicsit részletesebb információt nyújtani. Ráadásul nem szeretnénk a sötétben tapogatózni, ezért magát a feltalálót, Kulcsár doktort bírtuk szóra.

Táplálkozással, valamint a szervezet belső anyagcsere-folyamatai nyomán a vérárammal szállított egyes részlegesen pozitív töltésű anyagok kiemelt potenciális szerkezetüknek köszönhetően, a határfelületi koleszterintípusú folyadékkristályokra hatva egy-egy koleszterinmolekulát a fentiekben leírt módon kifordítanak a szteránváz tengelye körül. Így vérérfal koleszterin folyadékkristályai az előzőleg a beltérben hidrogénhidakkal stabilizálódó hidroxil csoportjai a külső térfélre kerülnek és beindíthatnak egy sor kondenzációs folyamatot, amely a folyadékkristály megmerevedését, részleges lefedését jelenti. Ez a folyamat utat nyit nemkívánatos lerakodásoknak, szűkületet okoz, amely a vérellátás csökkenése nyomán az adott terület elhalásához vezet. Egyes megfigyelések szerint 35 éves életkor után az agyban napi 150 000 agysejt pusztul el vérellátási gondok miatt. Ez nem nagy szám a többmilliárd agysejt állományhoz képest, de ha véletlenül szervezetünk „biokompjuterében”, az agyban olyan területen keletkezik „zárlat” amely fontos szervet irányít, előbb utóbb betegség vagy gyorsuló öregedés a következmény.

A véráramban kering egy fontos összetevő, amelynek elsődleges szerepe a vérér falának megújítása. Ez a HDL, azaz egy nagy sűrűségű, kompakt majdnem gömbformájú lipoprotein. A többi zsiradékszállító alkotók csak néhány órát léteznek, a HDL azonban napokig kering a véráramban. Ennek a vérkomponensnek az összetétele: fehérje (45-50%), foszfolipid (20-30%), triglicerid (3-6%), koleszteril észter (14-18%), koleszterin (3-5%). Anyagszerkezeti vizsgálatok alapján a HDL belsejében koleszterinészter mag létezik, amely a kovalens molekuláris szerkezet által nyilvánvalóan stabilizált. Ezen koleszterinészter mag felületileg részben negatívan polarizált, külső oxigén atomjaihoz a foszfolipid molekulák csatlakoznak, a pozitív foszfor atommal képezett híddal.
A HDL-ben lévő foszfolipid mennyiség kisebb része asszociátumot képez a két zsírsavának kovalens szénhidrogén láncán keresztül a triglicerid három hasonló kémhatású szénláncával, kialakítva egy stabil szerkezetet, amelynek egyik oldalán megjelenik a parciálisan pozitív foszfor atom. Ez a pozitív töltetű bimolekuláris szerkezet, ha a HDL felületén helyezkedik el, a vérkeringés folyamán az érfalon megjelenő megmerevedett koleszterin folyadékkristállyal érintkezve csatlakozik, felületi komplexumot képez és kiválik a HDL-ből. Az így kialakult asszociátum elősegíti a megmerevedett koleszterin folyadékkristály eltávolítását az érfalról, megindítva adott területen az érfal regenerálódását. Az érfal rugalmas hártyaszerű szerkezete a regenerálási folyamatának részeként könnyen befogadja a felbomlott HDL-ből felszabaduló friss rugalmas koleszterin folyadékkristályokat. A vérérhálózat, illetve a szervezet regenerálódásához elsősorban a koleszterin folyadékkristály felületi szerkezet reaktiválása szükséges, lehetőleg elkerülve a mérgező behatásokat.
A vérér falának regenerálási folyamatában a felbomlott HDL molekuláris szerkezetéből az érfalat belülről behatároló olajfilm membrán szelekciós tevékenysége nyomán az anyagcsere számára könnyen elérhető egy sor szükséges fellazult fehérje, aminosav, zsiradék, amelyek az anyagcsere folyamatok fontos tényezői. Ezeket az anyagcsere folyamatok a táplálkozási láncban, megfelelő időpontban lebonyolítva megakadályozzák a bomlástermékek csomósodását, amelyek lefékezik a véráramot, vérnyomás növekedést, lerakodások képződését, eldugulásokat, részleges szervi elhalásokat okoznak. 

A KVARGEZIT egy strukturált termék, molekuláris kialakítása részben a HDL („jó koleszterin”) érfal tisztító, regenerálódását segítő szerkezetéhez hasonlítható. Az életkor növekedésével várható, hogy a 40 000 kilométernyi vérér-hálózatunk valahol elfárad, eldugul, ezért egyszerűbb lenne civilizációs igényként befogadni az emberi szervezet „legáltalánosabb” szervének időszakos karbantartását. Betegségek esetében a KVARGEZIT fogyasztók minden második esetben javulást jeleztek vissza már az első kúra után. Ez valószínűleg azzal magyarázható, hogy a hatóanyag mielőtt eljutott volna a kívánt gócponthoz, már máshol elhasználódott a szervezet által még nem jelzett vérér szűkületeknél. Természetesen a kúrák ismétlése ilyen esetben feltétlen indokolt. Csodák nincsenek, de a vérér karbantartása mindig indokolt!
A KVARGEZIT összetevői elfogadott táplálkozási összetevők és megfelelő tisztítása után kerülnek felhasználásra, az elmúlt 40 évben nem tapasztaltam káros mellékhatásokat vagy mérgezéseket.
Nem szeretnék célzottan gyógyító hatást sugallni, de a személyes jelzések, önkéntes írásbeli nyilatkozatok nagy mennyisége nem hatalmaz fel az esetek eltitkolására. A betegségek sokoldalú jellege nem meglepő, mivel a vérerek minden szervet behálóznak és működtetnek. A szervezetünk karbantartása csak jó minőségű vérerekkel, hajszálerekkel képzelhető el. Gyógyszeres kezelések eredményességének segítése, a mellékhatások minimalizálása mindenkinek érdeke, ami csak egy jó állapotban érrendszerrel képzelhető el. Kiemelt fizikai és szellemi tevékenységet folytató személyek sikerrel használják a KVARGEZIT-et „jó karbantartásra”.
A KVARGEZIT fogyasztói által hozzám eljuttatott visszajelzések egy része a következő egészség javulásokra utaltak: érelzáródás miatt kialakult krónikus fejfájás megszűnte, egyensúlyérzék, hallás javulása, fülzúgás megszűnte vagy csökkenése, meszesedéses vérérgondok csökkenése a szemben, epilepsziás rohamok mérséklődése, Parkinson-kóros reszketés csökkenése, nyaki ütőér áteresztő képességének növekedése, agyvérzéses betegségek rehabilitációja, a szív koszorúerének és a csatlakozó területek vérellátó rendszerének javulása, asztmatikus jelenségek enyhülése, vércukorszint javulása, heveny és krónikus gyulladásos folyamatok leküzdése, libidó és potencia növekedés, mozgásszervek reaktiválódása, érszűkület miatt szükségessé váló lábcsonkolás elkerülése, visszérgyulladás enyhülése, szellemi képesség javulása, a bőr rugalmasságának visszanyerése, életkedv javulása, depresszió csökkenése, fizikai terhelhetőség visszaállítása, vérkép javulása, koleszterinszint csökkenése, csontritkulási folyamat mérséklése, ízületi fájdalmak csökkentése, szív és érműtét utáni rehabilitáció segítése, hajszálerek reaktiválása és a megfelelő szervek gyógyulása, immunbetegségek és allergiás tünetek enyhülése, rákos áttétek elterjedésének lassulása.
Egészséges felnőttnek vérér karbantartási célzattal 24 napos kúraszerű alkalmazás javasolt, évente 2, 3 vagy 4 alkalommal, az életkornak megfelelően, míg betegség esetében a kezelőorvos hozzájárulásával egymásután több kúrát érdemes tartani.

Kulcsár Géza Dr.Ph.D.

Tetszett a cikkünk? Ajánlja ismerőseinek!