A fekete áfonya erejével!

A keringés és az egyensúly elixírje, mely a vegetatív idegrendszer fiziológiai funkcióját támogatja.

A fekete áfonya erejével!

A keringés és az egyensúly elixírje, mely a vegetatív idegrendszer fiziológiai funkcióját támogatja.

Az idegrendszernek ez a része akaratunktól függetlenül működik. A kapcsolattartásban használt kémiai anyagokat átvivő anyagoknak (transmittereknek nevezzük) az egyes szervek által termelt és más szervekhez a vérkeringés révén eljutó átvivő anyagok a hormonok.
Az idegrendszer egyes részei közötti információ-átvivő anyagok által, a szervezet egyensúlyt tart fenn, amit homeosztázisnak ismerünk. A szervrendszerek együttműködésére jó példa a szív- érrendszer (kardiovaszkuláris) rendszer mely a szív és a vérerek együttműködéséből áll, és nem független az egész szervezet működésétöl. (pl. nagyobb izommunka kifejtéséhez, stressz állapothoz, emésztéshez) fokozott véráramlás szükséges. Az idegek impulzusokat küldenek az agyba, és jelzik a megnövekedett terhelést.
Az összes polifenol és ennek antocianin aránya szerepét az egészség megőrzésben számos tudományos kísérlet eredménye igazolja. Visszaadják az érfal rugalmasságát, védik az erek belső falát.

Miben nyújthat segítséget?

A gyógynövény extraktum azokat a gyógynövényeket tartalmazza melyek a vérnyomás karbantartását segítik. A C-vitamin és a galagonya valamint a fehér fagyöngy tágítja az ereket és a pulzus számot is csökkenti. A nyugtató hatású citromfű és az olajfa levél általános keringés javító, az ideges eredetű magas vérnyomás kezelésében hatásos. A méz egyszerű cukor tartalma segíti a hatóanyagok felszívódását.
Számos, szem rendellenességre (szürke hályogra, sárga folt degenerációra) a szem fényhez való alkalmazkodásának segítésére (TV, számítógép stb.)
Az antocianin javítja a hajszál erekben és általában az erekben a vérkeringést, visszér és aranyér kezelésére is alkalmazzák.
A készítmény tartósítószert nem tartalmaz, fogyasztása korhatár nélküli más gyógyszerekkel összeegyeztethető. Javasoljuk kúraszerű fogyasztását, egészségi állapottól és igénybevételtől függően, egy üveg egy kúrához elegendő.
A rendszeres antioxidáns bevitel lassítja a sejtek öregedési folyamatait. A fekete áfonya gyógyhatását a mirtillinnek köszönheti, amely egyben kitűnő antioxidáns. Ennek a hatóanyagnak révén a szabad gyökök által károsodott sejtek regenerálódnak. A fekete áfonya az ideghártya betegségek gyógyításában is fontos szerepet játszik, így a vegetatív idegrendszer működésére is hat.

 
Circo Balans Elixír 200ml

Tudta?

A fekete áfonya bogyó kivonatában, a többi gyümölcsben található antocianin tartalom 100–250 szerese található. A nevére utalóan, a keringés és az egyensúly elixírje, a vegetatív idegrendszeren keresztül fejti ki hatását. A vegetatív idegrendszer a testműködéseket összehangoló, összetett kommunikációs rendszert irányítja.

Tetszett a cikkünk? Ajánlja ismerőseinek!