Prof. Dr. Gyévai Angéla:
3 hónapja kezdtem el szedni Marika ajánlására a BiosLife növényi rost anyagot. Rövid idő elteltével a közérzetem nagyon jó lett, a következő vizsgálaton pedig kiderült, hogy a szérum koleszterin és a triglicerid szintem csökkent és a normál szintre állt. Nem mellékesen szép lassan szinte észrevétlenül 3 kilót fogytam. Köszönöm, hogy ezt a kitűnő terméket megismerhettem.

Prof. Dr. Gyévai Angéla:
3 hónapja kezdtem el szedni Marika ajánlására a BiosLife növényi rost anyagot. Rövid idő elteltével a közérzetem nagyon jó lett, a következő vizsgálaton pedig kiderült, hogy a szérum koleszterin és a triglicerid szintem csökkent és a normál szintre állt. Nem mellékesen szép lassan szinte észrevétlenül 3 kilót fogytam. Köszönöm, hogy ezt a kitűnő terméket megismerhettem.

Dr. Karin Freisinger (Bécs):
Nevem Dr. Karin Freisinger, általános orvos vagyok és 17 éve praktizálok Bécsben. Speciális területem az egészségügyi megelőzés, elsősorban a szív- és érrendszer valamint és a cukorbetegség területein. 2006 májusában ismertem és szerettem meg a BiosLife Complete terméket. 17 éves tevékenységem alatt több száz termékkel találkoztam már, amelyek bár ígéretesek voltak, azonban nem hoztak reprodukálható, mérhető eredményeket. Egészen más a helyzet a Bios Life esetében.
A Bios Life Complete az első szabadalmaztatott és táplálkozástudományosan ellenőrzött megoldás a természetes koleszterincsökkentésre és az aktív egészségügyi megelőzésre. A Bios Life segíti az egészséges vércukorértékek megőrzését és stimulálja az anyagcserét.
Az eredeti képlet a Stanford egyetem tudósaival közösen már 1990-ben került kifejlesztésre, és azóta folyamatosan tökéletesítik. Az új Bios Life Complete engem kiváló minőségű, természetes hatóanyagaival nyűgözött le, amelyeket megalapozott kutatás és a legmodernebb technológia tökéletesít.
A hosszú és egészséges élet legfontosabb titka az egészséges szív- és keringési rendszer, melynek lényeges tényezői a kiegyensúlyozott koleszterinértékek! A koleszterin magában is létfontosságú és fontos funkciókat vesz át szervezetünkben. Érintett például a sejtek és hormonok termelésében. Ennek során a koleszterint 70-80%-ban szervezetünk maga termeli a májban. Koleszterint azonban a táplálkozás során is beviszünk a szervezetbe.
Két koleszterinfajta van, amelyek koncentrációja és egyensúlya döntő jelentőségű az egészséges szív- és keringési rendszer szempontjából:
- Az LDL-koleszterin a vérzsírt szállítja a testsejtekhez, ahol azok építő- és szállítóanyagként szükségesek. Ha a testsejtek telítettek, akkor a felesleges LDL-koleszterin a vérpályákban marad.
- A HDL-koleszterin a felesleges LDL-koleszterint szállítja a vérből és a szövetsejtekből a májhoz!
Minél magasabb a HDL-érték, annál több LDL-koleszterin kerülhet vissza az erekből a májba és annál egészségesebbek maradnak az artériák. A májban történő túltermelődés vagy túlzottan zsíros táplálkozás esetén a koleszterinszint meghaladhatja az egészséges értéket. A szakértők által kiadott vélemények megerősítik, hogy minden második európainak magas a koleszterinszintje.
A Bios Life segíthet abban, hogy megőrizzük az egészséges koleszterinértékeket, mert a nem kívánatos LDL-koleszterint négy szabadalmaztatott mechanizmussal bizonyíthatóan csökkenti, és egyidejűleg növelheti a megkívánt HDL-koleszterint.
Egy szabadalmaztatott ballasztanyag-mátrix blokkolja a koleszterin felvételét a táplálékból és megköti az epesavat, ezáltal csökken a koleszterin összkoncentrációja a szervezetben.
A szójakivonat szintén blokkolja a koleszterin felvételét a táplálékból!
A cukorrépa-kivonat gátolja azt az enzimet, amely a koleszterintermeléshez szükséges, végül a krizantém-kivonat gyorsítja az LDL lebontását az erekben.
A Bios Life hatékonyságát táplálkozástudományos vizsgálatok igazolták a világ vezető szívkutatási intézeteiben, és időközben neves klinikák, egyetemek és kutatóintézetek számos vizsgálata erősíti meg a Bios Life hatékonyságát.
A több, mint 20 létfontosságú anyag, mint például a ballasztanyagok, vitaminok, ásványok és antioxidánsok segítségével a Bios Life naponta lényegesen hozzájárul az aktív egészségügyi megelőzéshez és fokozza a jó közérzetet. Ezen kívül a Bios Life egészséges bélflórát tartalmaz és erősíti az immunrendszert, továbbá segíti a fontos tápanyagok feldolgozását is...
Ajánlom a Bios Life terméket minden embernek, függetlenül attól, hogy fiatal vagy öreg, sportos életmódót él-e vagy nem, hiszen ez a jóízű ballasztanyag-ital mindenki számára hasznos lehet.

Tetszett a cikkünk? Ajánlja ismerőseinek!