Talán a nagyszülőktől ered az a beidegződésünk, hogy az öregedés szenvedéssel és lemondással jár, amibe muszáj beletörődnünk. A ráncok, a derékfájás, a szexuális- és anyagcserezavar az a szükséges rossz, amivel nem lehet mit tenni, csak eltűrni. Valóban így van? Ha lassul a biológiai óra, fel lehet még húzni?

Talán a nagyszülőktől ered az a beidegződésünk, hogy az öregedés szenvedéssel és lemondással jár, amibe muszáj beletörődnünk. A ráncok, a derékfájás, a szexuális- és anyagcserezavar az a szükséges rossz, amivel nem lehet mit tenni, csak eltűrni. Valóban így van? Ha lassul a biológiai óra, fel lehet még húzni?

A kötelező öregedéssel, és fokozatos leépüléssel kapcsolatos évszázados dogmákat töri meg Gábeliné Marika, parapszi-chológus vezetésével a BioGroup Magyarország csapata, akik 1994 óta legfontosabb céljuknak tartják a magyar orvosok, természetgyógyászok és feltalálók által gyártott termékek, illetve eszközök minél szélesebb körben történő megismertetését. Céljaik eléréséhez nyújt intenzív segítséget Dr. Vargha Zoltán Phd. a világhírű Vargha Metodika Tudományos Intézet alapítója és vezetője, aki kezelései során gyakran használja ezeket a termékeket. A BioGroupban nem csak kis-és nagykereskedelem zajlik, hanem egyéb széleskörű szolgáltatással is várjnak mindenkit, úgymint a számmisztika, Voll-féle állapotfelmérés, talpreflexológia és testmasszázs. Harminc éves korunk után szervezetünk már nem épül tovább, ezért egy kedvező egyensúlyi állapot megtartása lenne az elsődleges célunk. Ezekekről a dolgokról és egyéb aktuális dolgokról, Dr. Vargha Zoltánnal beszélgettünk.

Mi a Vargha Gyógymód lényege?

A Vargha-metódus olyan, szabadalmilag védett eljárás, melynek alapját a Dorgo professzor által kifejlesztett neurálterápia továbbfejlesztése képezi. A szervezetet egységes rendszernek feltételezve, elsősorban a talpon észlelhető, un. idegleképeződések megadott szigorú egyedi élettan szerinti ingerlésével olyan fokozó-csökkentő hatást gyakorolunk a szervezetre, amely képessé teszi azt a regenerálódásra, megújulásra.
– Milyen fejlesztésekkel és újdonságokkal várják a pácienseket a 2010-es évben?
– Az orvostudomány legújabb kutatásainak eredményeit folyamatosan beépít-jük a metodikánkba, 2010-ben pedig az őssej-tkutató és terápiás intézet neves képviselőivel vesszük fel a kapcsolatot, együttműködési céllal.
– Van külföldi visszhangja a Vargha gyógymódnak?
– Venezuelától az USA-ig, Európától a Közel-Keletig egyre ismertebbé válik az orvostudomány részéről a XXI. század metodikájának nevezett „Vargha Metodika”.
– Gyógymódjának melyik eredménye az, melyet kiemelkedő sikerként könyvel el?
– Májátültetésre előjegyzett páciensünk a kezelések eredményeként „megúszta” a transplan-tációt!
– Melyik BioGroup termékeket ajánlja és miért?
– Ezeket a magyar fejlesztésű termékeket bizalommal ajánljuk pácienseinknek mielőbbi gyógyulásuk érdekében. Főként a Bilovin, a Hepazit Novus, a Circo Balans, a Life Harmony, az Omega-3 és a Koenzim Q-10 termékeket ajánljuk, mert ezek mellékhatások nélkül segítik a sejtek regenerációs génprogramját.

Teljes körű gondoskodás 

Egészségünk védelmével és immunrendszerünk kellő karbantartásával nem csak az éveket pergetjük vissza, de szervezetünk ellenálló képességét is fejlesztjük, erősebbé téve a környezeti hatásokkal és a stresszel szemben. Ezek az étrend-kiegészítők, reformélelmiszerek, elixírek melyeket itthon fejlesztenek, gyártanak és forgalmaznak, komplex védelmet nyújthatnak fiatalok és idősek számára egyaránt, főként, ha nem hagyjuk figyelmen kívül a BioGroup mottóját: „Százszor olcsóbb megelőzni, mint gyógyítani a betegséget!” A fent említett étrend-kiegészítők szinte mindegyikéről olvashattak a Zöld Újság korábbi számaiban, ezért most nem részletezzük azok jótékony hatásait, azonban járványmentes Karácsonyt és egészségben gazdag boldog új esztendőt kívánunk!

Tetszett a cikkünk? Ajánlja ismerőseinek!