Kolloid ásványi oldat – az aranykor titka

A Makro és mikroelemek pótlására készült ásványok az élet nélkülözhetetlen elemei, melyeknek hiánya megnehezítheti a vitaminok felszívódását.

Kolloid ásványi oldat – az aranykor titka

A Makro és mikroelemek pótlására készült ásványok az élet nélkülözhetetlen elemei, melyeknek hiánya megnehezítheti a vitaminok felszívódását.

Mindenek előtt, a kolloid ásványok részecskéinek a mérete a lényeges. A természet tette lehetővé a kolloid ásványok jobb felszívódási képességét, könnyebb átjutását a sejthártyán, oldatba a felszívódás 98%-os.

A kolloid ásványok természetes szerves kötésűek, már a növényi sejtekben szerves savakkal kapcsolódnak össze. Végül a kolloid ásványok részecskéi negatív töltésűek, tehát szervezetünk pozitív töltésű sejtjeivel vonzzák egymást.
Táplálkozás élettani hatások szerint az ásványi anyagok ugyanolyan létfontosságúak , mint a vitaminok. Ha a megfelelő ásványi anyagok nincsenek jelen, a vitaminok sem képesek működni.
A makroelmekből naponta grammnyi mennyiséget kell a szervezetbe vinni, a mikroelemekből napi szükségletünk néhány milligrammnyi, vagy ennél is kevesebb. Ilyen csekély mennyiségben is gátolni, vagy serkenteni képesek az élettani folyamatokat.
A makro és mikroelemek számos összetett kémiai reakcióban együttesen vesznek részt, és erősítik egymás hatását.

Miben nyújthatnak segítséget?

 • Az ásványi anyagok életfunkcióinkat szabályozzák.
 • Testünk felépítésében vesznek részt.
 • Az anyagcserét szabályozzák.
 • Különböző enzimek és hormonok részei.
 • A sejtekben az egyenletes ozmotikus nyomást segítik elő.
 • A puffer rendszerek fenntartásával a savi vagy lúgos irányba eltolódást gátolják.
 • Szerepet játszanak a kolloidok oldatba tartásában.
 • Szállítják a szövetekhez az oxigént.
 • Lekötésekkel méregtelenítenek.
 • Lehetővé teszik az ingerekre adott válasz reakciót.
 • Gondoskodnak a sejtek és a szövetek nyugalmi állapotáról.

Az elemek és ásványok a szervezetben összekapcsolódnak, szorosan egymásra hatnak, ezért nem csak az a fontos, hogy megfelelő mennyiségben, hanem egymáshoz képest is megfelelő arányban álljon a szervezet rendelkezésére.

Atlantisz-A 200/500 ml

Összetevők:

IONIZÁLT VÍZ, FRUKTÓZ, BIO-JUHAR SZIRUP (FRUKTÓZZAL) KOLLOID ÁSVÁNYI ANYAG KOMPLEX, GLICERIN, ZOSTERA MARINA EXTRAKT, (TENGERI BARNA MOSZAT KIVONAT) ANTIOXIDÁNS: ASZKORBINSAV, ÉTKEZÉSI SAV: CITROMSAV, TERMÉSZET AZONOS GRÁNÁTALMA AROMA.

Tudta?

A kolloid ásványi oldat forrásanyaga, több mint 100 millió éves fosszilia őrlemény kivonata, melyet a volt AZTÉK birodalom területén, a Mexikói öbölben, az Atlanti óceán partjánál bányászták. Kolloid ásványok a több millió éves növényi sejtekben, szervetlen ásványi sókból, beépült szerves vegyületek. A termék egy speciális technológia segítségével nyeri el kolloid szerkezeti formáját.

További cikkeink a termékről:

 

Tetszett a cikkünk? Ajánlja ismerőseinek!