Propolisz-szirup hársvirággal

Flavonoidok, vitaminok, ásványi sók, természetes antibiotikumok forrása a Propolisz, a méhcsalád orvosa.

Propolisz-szirup hársvirággal

Flavonoidok, vitaminok, ásványi sók, természetes antibiotikumok forrása a Propolisz, a méhcsalád orvosa.

A propolisz, az APITERÁPIA (méhészeti termékekkel való gyógymód) ismert, és leggyakrabban alkalmazott terméke. A propolisz tartalmaz flavonoidokat, kalkonokat, terpént, vitaminokat, ásványi elemeket. Bizonyítottan azonosították a ferulsavat, amely baktériumölő hatását igazolja.
Az ellenőrzött területről származó magyar virágméz, nem csupán élelem de hasznos tápértékű természetes kiegészítője a proplisznak. Minőségileg ellenőrzött termék, melyet a HACCP. biztosítási rendszer igazol.
A franciaországi Pasteur Intézet kutatói publikálták, hogy a grapefruitmagból nyert kivonat, széles spektrumú kórokozó ellenes szer. Több száz, baktérium, vírus és gombatörzs, valamint nagyszámú egysejtű parazita esetében hatásos.
Az orvosi hársfavirág (Tiliae officinalis flos), a házi patika, egyik leginkább ismert és alkalmazott terméke. Gyulladásátló hatását farnezol tartalmú illóolajának, nyák oldó hatását, szaponin tartalmának köszönheti.
A termék komplex hatását kiegészíti a csicsóka sűrítmény inulin (oligofruktóz) tartalma, mely a hasznos bélbaktériumok tápláléka. Az egészséges bélflóra lehetővé teszi az immunrendszer hatékony működését.

Miben nyújthat segítséget?

Minden esetben alkalmazható prevencióként, és ha baktérium, vírus, vagy gombás fertőzés aktiválta a kórképet. Természetes széles spektrumú antibiotikum, (propolisz grapefruitmag-kivonat).
A virágméz, élő táplálék, amely a benne lévő enzimeknek, flavonoidoknak, vitaminoknak, ásványi sóknak, köszönheti gyógyító erejét. Igazolt antioxidáns hatása.
Az orvosi hársfavirág, felső légúti hurutok, gyulladások, kezelésében eredményes. Lázas meghűléses, influenzás betegség esetén fogyasztva, izzasztó, enyhe nyugtató, görcsoldó hatású.
A csicsóka sűrítmény tápláló, immunerősítő a legyengült szervezet számára.

Az APITERA kellemes hatásos, mézeshárs illatú és ízű, cukor nélküli
teáját kínáljuk mindenkinek, a „Nagymamák” ajánlásával.

Forrás: Az állításra vonatkozó hivatkozások száma, több száz tudományos publikáció. Mikrobiológiai Intézet Shaila Sharamon Bodo J Baginszki 1999. szakfolyóiratok.

Apitera propolisz 200ml

Tudta?

Arisztotelész, a propoliszt „a fák könnyének” nevezte, eredményesen alkalmazta a gyógyászatban. A Propolisz olyan gyantás, ragacsos anyag, melyet a dolgozó méhek az utódok védelmére, a baktériumok, és egyéb kórokozók ellen fertőtlenítésre használnak. Ezeket a nedveket, 20 C°-nál melegebb napokon a feketenyárfa-rügyről 10-12 óra között gyűjtik a méhek, így forrása korlátozott és igen értékes.

Tetszett a cikkünk? Ajánlja ismerőseinek!