Sorozatunk első fejezetében a Kvargezit érrendszerre gyakorolt rendkívüli hatásait mutattuk be, a másodikban pedig a Vitadin bélrendszer karbantartó tulajdonságait ecseteltük. Most három gyümölcskoncentrátummal avagy elixírrel szeretnénk megismertetnia gyógyulni vágyókat, melyek a központi és a vegetatív idegrendszerre egyaránt pozitívan hatnak.

Sorozatunk első fejezetében a Kvargezit érrendszerre gyakorolt rendkívüli hatásait mutattuk be, a másodikban pedig a Vitadin bélrendszer karbantartó tulajdonságait ecseteltük. Most három gyümölcskoncentrátummal avagy elixírrel szeretnénk megismertetnia gyógyulni vágyókat, melyek a központi és a vegetatív idegrendszerre Egyaránt pozitívan hatnak.

Az erdei gyümölcsök összefognak az egészségért!

Januárban a legkiszolgáltatottabb a szervezetünk. Túl vagyunk az ünnepeken, de az Újév még feltérképezetlenül áll előttünk. Gyengék vagyunk és aggódunk. Ám ha testünket felvértezzük, könnyebben viseljük el a világpiaci recessziót, ami egyre  erősebbnek tűnik. A csipkebogyó és hibiszkuszvirág az egyik legősibb és leghatásosabb természetes C-vitamin forrás, a fekete áfonya bogyó kivonat a vegetatív idegrendszert rakja rendbe, míg a fekete bodza gyümölcse intenzív stressz oldó. Üzletembereknek és felsővezetőknek most nélkülözhetetlenebb, mint valaha…

CIRCO BALANS Feketeáfonya-bogyó gyümölcskoncentrátum

A feketeáfonya bogyó kivonatában, a többi gyümölcsben található antocianin tartalom több mint százszorosa.
A termék neve arra utal, hogy a keringés és az egyensúly elixírje.
Életünk karmesterei az „átvivő anyagok”, a vegetatív idegrendszeren keresztül fejtik ki hatásukat.
Élelem és védelem együttes hatását nyújtja.

A fekete áfonya az ideghártya betegségek gyógyításában is fontos szerepet játszik, így a vegetatív idegrendszer működésére is hat. A gyógynövény extraktum azokat a gyógynövényeket tartalmazza melyek a vérnyomás karbantartását segítik. A C-vitamin és a galagonya valamint a fehér fagyöngy tágítja az ereket és a pulzus számot is csökkenti.
A nyugtató hatású citromfű és az olajfa levél általános keringésjavító, az ideges eredetű magas vérnyomás kezelésében hatásos.
A méz egyszerű cukor tartalma segíti a hatóanyagok felszívódását.

LIFE HARMONY Feketebodza-bogyó Gyümölcskoncentrátum

A feketebodza gyümölcse bordóvörös színanyagokban, flavonoidokban, vitaminokban, ásványi anyagokban gazdag.
Az érzelmi és fizikai stressz fokozza a szervezet tápanyag- szükségletét. Fontos tehát, hogy a szerotonin-anyagcseréhez szükséges tápanyagok bőséges pótlásáról gondoskodjon.
A LIFE HARMONY Elixír olyan funkcionális élelmiszer, mely segíti a szervezet védelmi rendszerének lerövidíteni a stressz állapot válasz reakcióját.

A stressz, a modern életmód elkerülhetetlen velejárója, kimerítheti a szervezetet, és növelheti a betegségek iránti fogékonyságot. A stressz az egyén lelki reakciója az őt ért fizikai, érzelmi vagy környezeti hatásokra.

A népgyógyászatban úgy tartották a fekete bodza az egészség őre! Ezt az ősi megfigyelés alapján szerzett tapasztalatot ma már tudományos kísérletek és vizsgálatok eredményei is igazolják.

REVITÁL Csipkebogyó Gyümölcskoncentrátum

A csipke bogyója és a hibiszkuszvirág az egyik legősibb és leghatásosabb természetes C-vitamin forrás. A C-vitamin hatékony antioxidáns, hozzájárul az immunrendszer megfelelő működéséhez, lassítja az öregedési folyamatokat. A magnézium pedig az egészség fenntartása szempontjából az egyik legfontosabb ásványi anyag, mely több száz enzim reakciójában vesz részt.

A REVITÁL® Elixír együttesen tartalmazza ezeket a funkcionális anyagokat, ásványai fitovegyületben, kolloid állapotban! Alkalmazása javasolt: egyoldalú vitaminhiányos táplálkozás, fokozott C-vitamin és Magnézium szükséglet, lábadozás, idegkimerültség, és jelentős fizikai igénybevétel esetén.

Összetétel: csipkebogyógyümölcs-sűrítmény, cukor, víz, gyógynövény extractum, Aszkorbinsav, Magnézium-citrát, citromsav.

Tetszett a cikkünk? Ajánlja ismerőseinek!