A szélsőséges időjárás megviseli szervezetünket, hiszen egyik nap télikabátban mászkálunk, a következőben pedig már nem tudjuk, mit vegyünk le magunkról: pillanatok alatt 20 fok emelkedés, vagy süllyedés következik be, amit sokan nehezen viselnek. A környezeti behatásokkal szemben hatékonyan vehetjük fel a harcot a sokat próbált Q10-el.

A szélsőséges időjárás megviseli szervezetünket, hiszen egyik nap télikabátban mászkálunk, a következőben pedig már nem tudjuk, mit vegyünk le magunkról: pillanatok alatt 20 fok emelkedés, vagy süllyedés következik be, amit sokan nehezen viselnek. A környezeti behatásokkal szemben hatékonyan vehetjük fel a harcot a sokat próbált Q10-el.

Harc a hirtelen szívhalál ellen

„Az ubikinonoknak (más néven Q10 – sokan az „öregedés lassítójának” is nevezik) nagy szerepük van a szélsőséges időjárás okozta hírtelen szívhalál kivédésében – meséli Prof. Dr. Gyévai Angéla tudományos tanácsadó, az MTA doktora. A szélsőséges időjárás és a hirtelen frontváltozások elsősorban szervezetünk érrendszerét és a szívet teszik próbára. Az alkalmazkodáshoz olyan többlet energiaforrásra van szükség, amely az idős, vagy beteg szív adaptációját segíti. Az ubikinonok ebben nagy segítséget nyújtanak. Ismert tény, hogy ennek mennyisége a korral, valamint a krónikus szívbetegségek esetében csökken. Az energiapótlás a Q10 segítségével elősegíti a szív adaptációt és hozzájárul a hirtelen bekövetkező szívelégtelenségek megelőzéséhez. Az ilyen időjárásfrontok könnyebb átvészelésének érdekében a szívnek energiát biztosító Q10 mennyiségének növelése indokolt. A szélsőséges időjárás okozta hírtelen szívhalál kivédésében nagy szerepet játszhat, ha megfelelő mennyiségben bevisszük a szervezetbe a Q10-et.”

Szív és érrendszeri betegséggel küzdők figyelem!

Nem kell 5-6 féle dolgot vásárolnunk, az új ENERGY QUEEN-ben minden megtalálható, egyetlen termékben, kolloid formátumban. Ha az ubikinon szint lecsökken, az energiaszintünk is csökken. A Q10 testazonos anyag, a máj termeli, hiszen a sejtmembránban az energiát a Q10 szabadítja fel. A szabadgyököket a Q10 mellett található 13 féle antioxidáns köti le, hogy ne rombolják a sejtfalat. Ráadásul még a legfontosabb ásványi anyagokhoz is – vas, cink, foszfor – megfelelő arányban juthatunk.

„Sokkal olcsóbb megelőzni, mint gyógyítani! A Q10-el kapcsolatos pozitív visszajelzésekből nincs hiány: egy 86 éves úr fulladozott, beszélni nem bírt, amikor meglátogattam – meséli Gábeli Ferencné para-pszichológus. Két szem Energy Queen-t adtam be neki. Húsz percig kezeltem, majd újra két szem Energy Queen követezett. Energiája visszajött, beszélt-beszélt 1 órán keresztül, majd búcsúzóul újra két szem Energy Queen következett. Két kórházi dolgozó jelenlétében tettem mindezt, legnagyobb csodálkozásukra.”

Az ENERGY QUEEN Koenzim Q10 – az energia forrás

Japán, svéd, olasz, kanadai és más országokban praktizáló orvosok, Koenzim Q10 használatát előírják szívbetegeiknek. Az ENERGY QUEEN – Q10 biológiai energia forrás, a koenzimen kívül a szervezet számára nélkülözhetetlen, csak táplálékkal felvehető egészségvédő anyagokat tartalmaz. A Koenzim Q10 szintje a szervezetben az évek folyamán, és bizonyos betegségek hatására csökken, ezért harminc éves kortól rendszeres szedését javasolják, és minden esetben, ha idült fáradékonyság, allergiás tünet együttes, szívpanaszok jelentkeznek, vagy támogatni szükséges az immunrendszert. Megelőzésként a Koenzim Q10-nek és a komplexben szusz-penzált hatóanyagoknak egészségvédő szerepet tulajdonítanak, a szívinfarktus és egyéb szabad gyökökkel összefüggő betegségekkel szemben.

A Q10 megfiatalítja a szervezetet, acélosítja az izmokat, és igen jó hatással van az agyműködésre is, szervezetünk úgy 30 éves korunkig saját maga megtermeli a számára zavartalan működéshez szükséges mennyiséget. A Koenzim Q10 és az összetevők egymás hatását felerősítve növelik a szervezet energia szintjét. A szívizomzat energia ellátásával javítja a vérkeringést. A Koenzim Q10 az E – vitamin és a â – karotin, telítetlen zsírsavak lassítják az öregedési folyamatokat. A termék EU-tisztaságú Koenzim Q10 és E vitamin, valamint természetes karotinoid komplex kombinációjával készült.

Tetszett a cikkünk? Ajánlja ismerőseinek!