Krónikus migrén, izomfájdalom, depresszió? Nem kell együtt élni vele. A Kvargezit étrend-kiegészítő készítmény segít érrendszerünk karbantartásában, így az orvos is ritkábban lát minket.

Krónikus migrén, izomfájdalom, depresszió? Nem kell együtt élni vele. A Kvargezit étrend-kiegészítő készítmény segít érrendszerünk karbantartásában, így az orvos is ritkábban lát minket.

– Jótékony hatása a jó koleszterinnek nevezettHDL-hez hasonló molekuláris szerkezetitulajdonságoknak köszönhető – mondja Dr.
Kulcsár Géza, kutató, a határfelületeken végbemenőmolekuláris hatások szakértője. –Nem meglepő, hogy a KVARGEZIT-ből a felszívódásután kialakuló speciális, védő és betegségeketmegelőző kolloid képződmény jóhatással van a vérerek falára. A vérerek egésztestünket behálózzák, ezért várható, hogy aKVARGEZIT vérérbelhártyára kifejtett jótékonyhatása szív- és érrendszeri és egyéb szervibetegségek esetében, valamint immunrendszerünkvédekező képességének fokozása általmutatkozzon. Mivel a KVARGEZIT nemgyógyszer, hanem táplálék-kiegészítő készítmény,a törvényeknek megfelelően nem deklarálhatóés nem is sugallható gyógyhatása.
A KVARGEZIT a vérérfal belhártyájának természetes,kíméletes tisztításához és regenerálásáhozjárul hozzá, ezért a szervezet saját vagygyógyszeres gyógyulásához feltétlen támogatástadhat, esetenként hozzájárulhat a gyógyszerigénycsökkentéséhez is. Feltételezhető,hogy az érbelhártya határfelületén aKVARGEZIT kedvező hatással van a vérérrendszeriproblémák miatt kialakulóban lévő károsfolyamatok késleltetésére, és elejét veszi aszervezet gyorsuló öregedésének.

Az emberi vérerek hossza több tízezer km. Ez néha határt szab a KVARGEZIT hatásánakazonnali észlelésében, de a segítségével végzettkúraszerű rendszeres vérérfal-tisztítás jóhatása kétségtelen. A megfigyelések szerintegy 24 napig tartó kúra után rövid időn belülmár minden második fogyasztó valamilyenjótékony hatást észlelt, ami a szervezet adottterületének újraéledésével magyarázható.

A visszajelzések bizonyítják a KVARGEZITA csodatevő KvargezitKrónikus migrén, izomfájdalom, depresszió? Nem kell együttélni vele. A Kvargezit étrend-kiegészítő készítmény segít érrendszerünkkarbantartásában, így az orvos is ritkábban lát minket.
vérérfalra gyakorolt jótékony hatása, amely– feltételezhetően - az egyidejű orvosi szakkezelésekeredményességét is támogatta. A vérerekminden szervünket behálózzák, változatostünet együtteseket eredményezve érrendszerimegbetegedések esetén. A visszajelzéseksokoldalú jellege ezen alapulhat.

A KVARGEZIT fogyasztói a következő esetekbenészleltek jótékony változást szervezetükben:érelzáródás miatt kialakult krónikusfejfájás, egyensúlyérzék, hallás javulása,fülzúgás megszűnte vagy csökkenése. Meszesedésesvérérgondok csökkenése a szemben,epilepsziás rohamok mérséklődése,Parkinson-kóros reszketés csökkenése, a szívkoszorúerének és a csatlakozó területek vérellátórendszerének javulása, asztmatikus jelenségekenyhülése, vércukorszint javulása,heveny és krónikus gyulladásos folyamatokleküzdése, libidó és potencianövekedés, mozgásszervekreaktiválódása, érszűkület, és alista még hosszan folytatódhatna.

Több mint 35 éves megfigyelés nyománnincs tapasztalat semmilyen káros mellékhatásról,ami nem meglepő, hiszen a KVARGEZITtáplálékunk természetes összetevőiből, speciálismódon van kialakítva.

A terméket a BioGroup Magyarország Kft. gyártatja és forgalmazza, amely 1994-ben jöttlétre az emberek segítésére és egészségük védelmére.
Fennállásuk óta céljuk a magyarorvosok, természetgyógyászok és feltalálókáltal gyártott termékek illetve eszközök minélszélesebb körben történő megismertetése. Köztudott, hogy a magyar orvosok, feltalálókmindig ott voltak és vannak a világ élvonalában,ezért a cég számos előadást tart meghívottszakértők tolmácsolásában, egészségünkmegőrzése, fenntartása érdekében.

TERMÉKTAPASZTALATOK

„A Kvargezit hatására szemfenékmeszesedésem eltűnt, ami azt jelenti, hogy5,75 dioptriás volt a bal szemem, jelenleg0,75-ös! Lábzsibbadásom megszűnt,örökölt magas vérnyomásom teljesenelmúlt. Vérzsír és koleszterin szintem beállt.
Ezekre nem szedek más készítményt. Acukorszintem úgy javult, hogy jelenleg nemdiétázom.
Cs. Imre, Budaörs”

„A Kvargezit szedése közben sportolásnálaz izomzat terhelhetőbbé vált. Éppenvizsgára készültem, így feltűnt, hogy többmindent egyszeri olvasásra megjegyeztem.
Az időben és minőség-mennyiségbenrendszertelen menses helyre állt, sőt a libidóis növekedett. Lábamon a hajszálerekvisszahúzódtak. Egyszerűen életminőségváltozás állt be. Egyenletesebb, harmonikusabbfizikai, lelki, szellemi állapotbakerültem.
Kné Hajni, Miskolc”

Tetszett a cikkünk? Ajánlja ismerőseinek!