Egy bioterméknél elsődleges szempont a hatóanyag tisztasága és az adalékanyag-mentesség. Néhány cég mérés nélkül adja el a termékeit, míg mások gondosan odafigyelnek arra, hogy a páciens jól válasszon. Most ismerjük meg az embert a cég mögött. Gábeliné Marikával, a BioGroup ügyvezetőjével beszélgettünk, aki immár 20 éve áll az egészség és a vitalitás szolgálatában.

Egy bioterméknél elsődleges szempont a hatóanyag tisztasága és az adalékanyag-mentesség. Néhány cég mérés nélkül adja el a termékeit, míg mások gondosan odafigyelnek arra, hogy a páciens jól válasszon. Most ismerjük meg az embert a cég mögött. Gábeliné Marikával, a BioGroup ügyvezetőjével beszélgettünk, aki immár 20 éve áll az egészség és a vitalitás szolgálatában.

„Piliscséven születtem, viszonylag közel a természethez – jó érzés egy olyan környezetben felnőni, ahol a hegylánc anyaölként veszi körbe az embert, bármerre nézzen is. Már fiatal koromban közel éreztem magam a természethez és tele voltam kérdéssel. Miért indultam el ezen az úton? Minden új dologra nyitott voltam, mert sajnos örököltem egy olyan betegséget, amit a mai napig sem sikerült kezelni. Ez egy bizonyos szemprobléma: 3 szaruhártya átültetésem volt, és nem szeretném a negyediket. Egy balesetben elhunyt donor leoperált szaruhártyáját kaptam, melyet 24 órán belül be kell ültetni, különben használhatatlanná válik. Így most nem tudom, kinek a szaruhártyáját viselem. Hosszú ideje keresem a megoldásokat, hiszen 20 éve foglalkozom a természetes hatóanyagokkal.”

Marika azóta elvégzett számos tanfolyamot, így lett, úgymond, szakirányú végzettsége, amely a munkája során nélkülözhetetlen, ha valaki netán számon kérné, hogy mire föl osztogat életmódtanácsokat. A javaslatok egy tapasztalt és tanult parapszichológustól, masszőrtől, numerológustól és arcdiagnosztától érkeznek. Talán az alapos felkészültségnek köszönhető a számos siker sztori, csodás gyógyulás és visszatérő ügyfelek. 

„2005-ben egy 95%-os nyakér-elzáródást sikerült visszafordítani, 2008-ban pedig egy mániás depressziós lányt teljesen kikezelni – eleinte nem mert az utcára lépni, mindentől pánikba esett, felállította maga körül a falakat. Abban segítettünk, hogy rávilágítottunk: azokat a falakat ő teremette. Három hónapon át, heti 1 alkalom után a 27 éves lány teljesen felépült. Azóta nem esett vissza, most már dolgozik, és nincs semmi gond. Nem egyszerű egyik beteggel sem, mert először el kell hinniük, hogy mi is tudunk valamit, nem csak az orvos. Az emberek egymásnak javasolják, hogy hova menjenek segítségért, de szerencsére előfordul az is, hogy az orvosok küldik hozzánk a beteget, ha ők nem haladnak vele. A Dr. Voll-féle bioteszter cégünk legnépszerűbb „varázsvesszője” – a tesztelés során egy 40 év körüli hölgynél a műszer megállapította, hogy valami makacs vastagbél és vastagbélrész gondja van. Mivel nem találtunk rá olyan terméket, amely ezt a rossz eredményt tökéletesen korrigálta volna, ezért tanácsunkra orvoshoz fordult. Az orvosok megállapították, hogy daganatos problémája van. Intő példa mindenkinek, hogy érdemes legalább 3 havonta ezzel az igazán egyszerű módszerrel megnézetni saját egészségi állapotát.”

Az említett módszer meghatározó a cég életében, hiszen saját termékeik előkészítésében jelentős szerepet játszik. A Dr. Voll-féle módszer alapján derítik fel, hogy hol tudnak segíteni – és akkor az orvosaik ráállnak. Az alapanyagok összeírását és a próbákat követően megnézik, hogy megfelelőek-e az arányok, kivegyenek, vagy betegyenek még valamit az elixírbe? De az elsődleges – legfőbb – szempont az adalékanyag-mentesség. 

„Miért csinálom? Ösztönzés nélkül nem menne. 2000-ben, az egyik hazai cég csalódást okozott nekünk, ugyanis kiderült, hogy a termékében egy lényeges hatóanyag helyett egy semleges anyag – kicsalták belőle a lényeget és lelkifurdalás nélkül eladták. Sokan kérdezik, hogy milyen szempontok alapján kínáljuk a termékeket? Ügyfeleinknek többnyire csak bemérés után adunk terméket. Kérhetik a kronobiológiai elemzést, hiszen abból látható, hogy milyen adottságokkal indultunk az életben, a szervezetünk hogyan nézett ki a születés pillanatánál. Szerencsére sok vevő visszajár, mert érzik, hogy mi nem összevissza adunk valamit, hanem törődünk vele, hiszen a mi érdekünk is, hogy a jó legyen az egészsége, visszajárjon, és ajánljon minket másoknak is. Hogy megtudjuk, mitől alakul ki egy-egy betegség, először az immunrendszert kell megvizsgálni.”

Hogyan zajlik az előállítás folyamata? Milyen időközönként és mennyire limitált egy-egy széria? A cég személyes termékfejlesztője, Miszlainé dr. Szilágyi Zsuzsa gyógynövényekből diplomázott. Az ország egész területén ismeri, hogy hol, milyen gyógynövény van, hogyan kell feldolgozni a legkisebb hatóanyag veszteség nélkül. A neve külföldön is ismert, hiszen Angliába is sokat szállítottak, ezért jogosan érzik úgy, hogy biztos ellenőrzés alatt van a minőség. Dr. Kulcsár Géza biokémikus, aki az érrendszer tisztítására és a koleszterin egyensúlyának rendbehozatalára egy fantasztikus terméket fejlesztett ki Kvargezit néven. Termékeink nem tudnak elöregedni, mert folyamatosan 100-200 db. Van legyártva egy-egy szériából, attól függően, hogy egy termék éppen mennyire keresett. 

„Maga a csomagolás is gondosan bevizsgált és engedélyezett eljárással készült, megfelel az élelmiszer minőségű étrend-kiegészítők forgalmazásának, teljesen hivatalos engedély van rá. Nem mindegy, hogy milyen csomagolásban adjuk termékeinket, mert a különösen tiszta anyagokról van szó. Legnépszerűbb termékünk az Energy Queen Q10, a legújabb pedig a Cardiovin, az Urozit Novus és a Hepazit Novus. A Cardiovin a szív és keringés több pontjára ható multifunkciós készítmény, az Urozit a vese funkciót felügyeli bio tökmagolajjal, a Hepazit pedig a májfunkció számos pontján nyújt segítséget”

Tetszett a cikkünk? Ajánlja ismerőseinek!